Rebeka Dremelj se veseli nove vloge: Postala bo teta!

Rebeka Dremelj (foto: Foto: Tibor Golob) Foto: Tibor Golob
15. 5. 2020

Dojenček bo kmalu pokukal na svet, vesela Rebeka pa je na svojem Instagram profilu razkrila, kako posebno darilo je pripravila.

In za kaj gre? "Bom otroku, nečakinji, podarila nekaj, kar upam, da ne bo nikoli v življenju potrebovala! Smešno se sliši tole, vem, ampak moje darilo je zgolj morebitni izhod v sili! Hranjenje matičnih celic popkovnične krvi za 20 let. Medicina se razvija iz dneva v dan. Zdaj zaenkrat lahko ozdravijo z matičnimi celicami anemije, levkemije, rake kostnega mozga, trde tumorje, dedne nepravilnosti, dedne bolezni imunskega sistema in še in še. Kaj šele bo čez par let, čez desetletje? Morda nič, morda vse!," je med drugim zapisala Rebeka.

Odzvali so se njeni sledilci, ki so ji čestitali, marsikdo pa je še dodal, da je darilo res enkratno in nekaj posebnega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 Takole pride bodoča teta na obisk! Ta teden se nam bo baje pridružila nova članica družine Dremelj! Aaaaa kako se veselim! 👍😉In dolgo sem razmišljala, kaj podariti, da bi bilo drugače in posebno. In sem prišla do zaključka, da bom otroku, nečakinji, podarila nekaj, kar upam, da ne bo nikoli v življenju potrebovala! 🙏🙏🙏Smešno se sliši tole, vem, ampak moje darilo je zgolj morebitni izhod v sili! Hranjenje matičnih celic popkovnične krvi za 20 let. Medicina se razvija iz dneva v dan. Zdaj zaenkrat lahko ozdravijo z matičnimi celicami anemije, levkemije, rake kostnega mozga, trde tumorje, dedne nepravilnosti, dedne bolezni imunskega sistema in še in še. Kaj šele bo čez par let, čez desetletje? Morda nič, morda vse! Bog ve! Tukaj, pri banki #FutureHealth sem shranila tudi Sijine matične celice. Obstajajo deljena mnenja glede shranjevanja matičnih celic, jaz pa sem kar velik "ziheraš" in si ne bi nikoli oprostila, če bi bilo kaj narobe, pa bi lahko pomagali, pa ne moremo, ker nismo shranili....Tako da draga moja nečakinja, vsi te nestrpno čakamo, tole pa naj bo samo za - kaj pa če...:-) 🙏😘❤️ #maticnecelice #futurehealth

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Priporočamo