Rebeka Dremelj: Šovbiznis je videti kot blišč, a v bistvu gre za garanje

Rebeka Dremelj: Šovbiznis je videti kot blišč, a v bistvu gre za garanje (foto: Tibor Golob, osebni arhiv, Bor Slana, Saša Aleksandra Prelesnik, Ana Gregorič) Tibor Golob, osebni arhiv, Bor Slana, Saša Aleksandra Prelesnik, Ana Gregorič
Vir: Story
22. 5. 2018

Rebeka Dremelj iz tedna v teden dokazuje, da zmore vse in še več, čeprav je v oddaji Zvezde plešejo že prišla do točke, ko bi se zaradi napora predala in omagala. Ampak to ni ona. Rebeka je šov sprejela v dobrih in slabih trenutkih, ki so jo pognali še naprej!

Ni skrivnost, da je Rebeka na začetku šova šla prek vseh svojih zmožnosti. V nekem trenutku ji je tudi telo sporočilo, naj se umiri. Pljučnica, za katero je zbolela, je terjala svoj davek in Rebeka je pristala na antibiotikih. Kljub vsemu pa ni obupala. V nekem trenutku je znova našla moči in se spopadla z vsemi izzivi. "Ko sem sprejela povabilo, se niti nisem najbolje zavedala, v kaj se spuščam, čeprav so me opozarjali. Dokler ne sprobaš, ne veš. (smeh) Občutka, ko te povabijo, da nastopaš v oddaji, ki je iz tedna v teden pravi spektakel, pravzaprav ni mogoče opisati. Več jih je. Malo si zaskrbljen, malo si vzhičen, malo vesel, vsekakor pa se zelo zavedaš, da če rečeš da, bo ples postal del tvojega vsakdana. In res je," je povedala Rebeka.

Rebeka Dremelj: Navzven blišč, a je eno samo garanje

"Vmes je prišel dan, ko sem prvič v življenju nekoliko obupala sama nad seboj. V tistem trenutku, ko sem resno razmišljala o tem, da vržem puško v koruzo, pa se je zgodilo nekaj lepega," pove Rebeka. "Šovbiznis je res zanimiva služba, navzven je videti kot velik blišč, kot da vse delaš z levo roko oziroma ničesar, v bistvu pa garaš kot žival. Ko so me povabili v šov Zvezde plešejo, sem potrebovala kar nekaj časa, da sem sprejela odločitev. Zdi se mi, da že nekaj časa ne delam ničesar drugega, kot izdelujem urnike, in kamorkoli pogledaš, v naši hiši visi nekje kakšen listek, da nečesa ne smem pozabiti. Sredi aprila sem izdala svoj parfum Št.3, že tretjega po vrsti, potem je tukaj glasba, tukaj je nepremagljiva.si, tukaj je najpomembnejša vloga - mama, pa še žena sem in tako naprej. Šovbiznis je res tak posel, za katerega si preprosto nihče ne zna predstavljati, kaj vse potegne za seboj. Zelo malo se vidi, koliko delaš, in še to je videti kot en sam blišč, zato me je še toliko bolj skrbelo, kam bom 'vtaknila' še ta šov," pove v smehu. Ampak Rebeka se je znašla s svojim prav posebnim sistemom.

Rebeka Dremelj: Navzven blišč, a je eno samo garanje

"Zdi se mi, da že nekaj časa ne delam ničesar drugega, kot izdelujem urnike. Izzivom zelo težko rečem ne, zato sem organizirala nekaj sestankov s ključnimi ljudmi v svojem življenju: sedla sva s Sandijem, se pogovorila in naredila načrt, kako bo naša družina organizirana v tem, pogovorila sem se z ekipo MySpirita in dogovorili smo se, kaj bodo v tem času delali oni in česa jaz ne, prav tako sva sedli z Andrejo, urednico mojega bloga, in sprejeli skupno odločitev, da bodo za zdaj vsi veliki načrti, ki jih imava z 'nepremagljivo', malo na stranskem tiru. Ona je sicer ena od največjih oboževalk te oddaje, zato je bila pripravljena narediti vse, samo da bom jaz v njej nastopala. In tako sem na koncu sodelovanje potrdila. Ne glede na vse, kar sem si predstavljala in na kar sem se pripravila, sem stopila na izjemno zahteven teren, na kar so me na Popu že opozarjali, ampak dokler ne izkusiš v živo, res ne veš ... S Tomažem Šterom, profesionalnim soplesalcem, sva se takoj ujela. Verjetno ste že večkrat slišali, da sva rojena na isti dan, torej oba leva po horoskopu, in lahko si samo mislite, kako so videti najini treningi. Čudoviti občutki, seveda vse do trenutka, ko morava stopiti pred sodnike in se soočiti z opisi najinega nastopa, kritikami, in vem, vedno vem, kaj bodo kritizirali. In pa seveda izločanje, to je eden od tistih zoprnih trenutkov, ko se zaveš, da je to samo tvoja služba, da to ni pravo tekmovanje, da ocene niso pomembne in da ni pomembno, kdo ostane in kdo bo izločen, ker je to le šovbiznis."

Besedilo: Mihaela M. Kocbek // Fotografije: Arhiv Pop TV, Tibor Golob, osebni arhiv, Bor Slana, Saša Aleksandra Prelesnik, Ana Gregorič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story11/2018

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 11/2018

Story 11/2018, od 10. 05. 2018