Rebeka Dremelj (spet) buri duhove zaradi Playboya

Rebeka Dremelj Playboy (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
16. 4. 2013

Razgaljena Rebeka Dremelj v novem Playboyu: ona zadovoljna, Sandi navdušen. Njeni oboževalci pa razdeljeni na dva pola.

Po forumih so se takoj za tem, ko je v javnost pricurljala novica, da bo pevka v novi številki najbolj priljubljene revije za moške, vnele debate v smislu, kaj vendar dela svojemu otroku. Takrat je Rebeka jasno komentirala:

"Nikoli ne bi storila nečesa, kar bi lahko škodilo Šajani. Daleč od tega, da je golota zame tabu, je pa res, da se v majhnih mestih in na vaseh na goloto gleda dosti bolj tabujsko kot v velikih mestih. In kljub temu da nisem človek, ki bi se obremenjeval s tem, kaj bo rekel kdo drug, mi pa vendarle ni vseeno, kako bi lahko kdaj kdo zbadal mojo hčerko zaradi maminih dejanj."

Kaj vendar to pomeni, je bilo jasno po tem, ko je Playboy pred dnevi izšel. Rebeka seveda nastopa v zvezdniški rubriki, kjer je namen, da se delno razgaljene lepotice z estrade predstavi estetsko, zapeljivo in erotično. In spet so se vnele debate, češ da je Rebeka sicer seksi, da bolj ne bi mogla biti, da je v taki podobi res še ni bilo nikoli na ogled, ampak da ni pokazala 'ne ta male ne jošk'.

Tudi zdaj ima Rebeka jasen odgovor: "Playboy niso samo nage babe! Predvsem je notri en kup dobre in kvalitetne vsebine, da o intervjujih sploh ne govorim. No, ta številka je pa zagotovo nekaj posebnega," še prijazno povabi k nakupu in ogledu.

Priporočamo