Rebeka Dremelj je spet noseča

Vir: Nova
4. 7. 2016

Dolgo se je šušljalo in ugibalo, zdaj pa je razkrito, da je Rebeka Dremelj v sladkem pričakovanju, saj pričakuje drugega otročička.

Že na nedavnem dogodku, kjer je predstavljala svoj novi parfum My Spirit by Rebeka, je tako zelo žarela, da je marsikdo pomislil, da vzrok ni le najnovejša dišava, temveč novo bitje, ki raste v njenem trebuščku. Tega je skrbno skrivala pod ohlapno rožnato tuniko in širokim rumenim krilom.

"Da, res je, noseča sem," nam je potrdila pevka in naredila konec govoricam. Več o nosečnosti sicer ne želi govoriti, saj je pri tem zelo previdna. Spomnimo, Rebeka je prebolela raka na ščitnici in si je zelo želela še enega otroka, kar pa je tudi javno večkrat omenila in svoje velike želje ni nikoli skrivala. Tako je bilo le še vprašanje časa, kdaj jo bo razveselila vesela novica. No, želja se ji je zdaj uresničila, dojenčka pričakuje proti koncu leta, jeseni, saj naj bi bila v petem mesecu nosečnosti. Bratca ali sestrice se nedvomno zelo veseli mala Šajana, ki bo septembra upihnila štiri svečke, Rebeka in Sandi pa sta 25. junija praznovala tudi peto obletnico poroke.

Značke: Rebeka Dremelj

Priporočamo