Rebeka Dremelj: Spokala kovčke, seli se v Beograd!

Vir: Story
5. 3. 2010

Za pevko Rebeko Dremelj se zdi, da nikoli ne počiva. Dokaz za to so zagotovo projekti, ki se jih loteva kot po tekočem traku. Sedaj bo poleg dvojnega albuma v dveh jezikih ponovno snemala tudi resničnostni šov.

Rebeka je v Beogradu za pol leta najela stanovanje, tam pa preživi vedno več časa. V Beogradu je bila tudi minuli vikend, kamor je pripotovala z ogromnim spremstvom in kar nekaj kovčki, v katere je “napokala” oblačila in še nekaj opreme za novo stanovanje. Delila si ga bo s producentom njenega novega, dvojezičnega albuma, ki bo predvidoma izšel jeseni, predstavitev pa bo organizirala v Sarajevu. “Ker je ravno na pol poti med Ljubljano in Beogradom,” razloži svojo odločitev.

Poleg novega albuma pa se je Rebeka lotila še enega projekta - resničnostnega šova Rebeka gre na jug.

»To je povezano z našim največjim iskalnikom Najdi.si. Tam se je 1. marca začel ta šov. Pravzaprav bi mu težko rekli šov. So le kratki filmčki o snemanju v studiu, o pripravljanju plošče, o mojem življenju v Beogradu. Zraven bodo moji dnevniki, ki jih pišem vsak dan, in kup drugih vsebin. Imeli bomo tudi nagradne igre in podobno. Zanimivo bo. Se pravi: najdi.si/rebeka

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story