Rebeka Dremelj: Tarča grdih komentarjev

Rebeka Dremelj (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
23. 4. 2012

»Vedela sem, da so ljudje zlobni, ampak da so tako, to spoznavam šele po 11 letih kariere ...« je Rebeka Dremelj Škaler prejšnji teden zapisala na svoj FB-profil.

Razlog, da je tako razočarana nad ljudmi, pa je resnično ogaben. Nekdo je namreč na neki portal pod njeno sliko v zelo slabi slovenščini napisal, da si želi, da bi Rebeka in Sandi dobila prizadetega otroka.

Takšen javni zapis ni le žaljiv, ampak je zdaj, ko je Rebeka noseča in polna hormonov, dejansko potencialno nevaren, saj je znano, da so nosečnice še posebej občutljive. In zato je seveda, razumljivo, tudi njo to pisanje prizadelo, čeprav pravi, da je vajena že (skoraj) vsega.

»Nikoli ne berem komentarjev pod članki, ki so povezani z mano. Vendar tu in tam izvem, da obstajajo primitivci, ki za vse pišejo isto. Naj bom to jaz, naj bo kdo drug, nihče za njih nič ne velja. In ti 'revčki', ki nimajo svojega življenja, se mi smilijo,« pravi Rebeka, ki piscu te zadnje nesramnosti sporoča zgolj tole: »Sporočam mu, da se za vsako rit najde palica. Želim mu le, da ne bi tako zelo bolelo! Pa srečno!«

Priporočamo