Rebeka Dremelj: Trebušček za poljub

Rebeka Dremelj: Trebušček za poljub (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
2. 8. 2012

Nemogoče je mogoče: Rebeka Dremelj je končno izklopila! Najbolj neuničljiva estradnica, ki je imela celo po štiri nastope na dan, je namreč pred kratkim izklopila telefon in se umaknila iz javnega življenja.

Seveda si počitka ni omislila (samo) zato, da bi uživala v poletju, ampak predvsem zato, ker je njen nosečniški trebušček vedno večji. Kako okrogel je njen trebušček, vam tokrat tudi ekskluzivno razkrivamo, saj je naš paparac ujel Rebeko, ko je s Sandijem prav na svoj rojstni dan uživala ob bazenu na svojem vrtu.

Na voljo le tajnica

Na svojem Facebook profilu je Rebeka pred kratkim napisala, da po več kot tisoč nastopih odhaja na zaslužen dopust. Ko smo jo poklicali, da bi nam povedala kaj več o tem, je bila nedosegljiva. Telefonska tajnica nam je sporočila, da se moramo obrniti na njeno agencijo Unico, kjer nam bodo dali vse informacije. Ker pa nas seveda ni zanimalo, kako gredo Rebekini posli, ampak smo želeli kakšne bolj zasebne informacije, na agencijo nismo klicali, raje smo na Dolenjsko poslali svojega paparaca.

Preteklo sredo je Rebeka praznovala 32. rojstni dan in prepričani smo bili, da bomo na ta dan ujeli kakšno praznovanje. Ker je Rebeka tudi prej najraje praznovala doma, smo sklepali, da bo tudi tokrat pripravila kakšno slavje. Ampak pred njeno hišo je bilo tokrat vse mirno. Res je, da tudi vreme ni bilo najlepše, ampak očitno je tudi Rebeka postala malce bolj umirjena.

Hčerkica, ki jo nosi pod srcem, je vsak dan večja in zagotovo je teža, ki jo prenaša v trebuščku, zdaj že tolikšna, da ne more ravno polna energije skakljati naokrog. Čeprav je pevka še pred kratkim skakala po odru, pa je očitno le prišel čas, da se malce umiri. Očitno zato ni razmišljala o kakšnem velikem praznovanju (na veliko je praznovala lani, ko se je poročila, praznovala pa bo tudi septembra, ko bo rodila ...), ampak smo opazili samo njena starša, ki sta popoldne prišla čestitat svoji hčerki.

Rebeka je tako svoj rojstni dan preživela umirjeno, v hiši in zunaj, ob bazenu. Prav tam smo ujeli v objektiv tudi Sandija, ki je do svoje nosečke zelo pozoren in ljubeč. V nekem trenutku je celo poljubil žogasti trebušček svoje žene, ki je tudi dober mesec dni pred porodom sijoča in privlačna.

Pravzaprav moramo priznati, da Rebeki nosečnost izjemno pristaja, zato nam ni jasno, zakaj svoj trebušček tako skrbno skriva. Na začetku ni želela, da bi se za nosečnost izvedelo, preden opravi vse preiskave, in to razumemo. Da pa se je s trebuščkom umaknila v varno zavetje doma, namesto da bi ga ponosno razkazovala naokrog, to nam je seveda malo manj všeč. Tudi zato, ker smo se zaradi tega morali toliko bolj potruditi, da smo vendar posneli te fotografije ...

Priporočamo