Rebeka Dremelj v kopalkah pokazala, da se ji po 40 letu že dela velik trebušček, fotografija, ki je ne smete zamuditi

Rebeka Dremelj (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
11. 8. 2020

Rebeka Dremelj je nedavno praznovala 40. rojstni dan, njena postava pa je še vedno neskončno sanjska.

Pevka Rebeka Dremelj je nedavno slavila svoj 40. rojstni dan in zdi se, da se v vseh teh letih ni kaj veliko spremenila. 

No, Rebeka meni drugače, nedavno se je slikala v kopalkah in dejala, da se zdaj tudi njej že začenjajo nabirati šlaufki in da se ji pozna "vampek": "Malo za šalo in malo za res, če pa kdo slučajno najde kakšne kapsule, ki bodo v treh dneh odplaknile "vampek", mi pa nujno javite, ker so se "šlaufeki " že začeli počasi nabirat!"

Nam se zdi, da je v kopalkah še vedno videti sanjsko in da so zgodbe o "vampku" daleč od resnice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

POZOR!!!! Dragi moji! Te dni po netu kroži oglas, za neke keto kapsule, ki naj bi povzročale čudo našemu telesu, odpalknile kilograme stran v 3 dneh itd. Zraven je pripet intervju "kao" z mano itd. Vse skupaj je LARIFARI! Vse živo sem preverila, baje, da je to nek virusni oglas in enostavno obstaja velika verjetnost, da vam vzamejo denar iz kartice, če boste kaj naročali! PROSIM NE NAROČAJTE NIČESAR! Nekdo je pač ukradel mojo identiteto, naredil oglase in zdaj mastno služi na ljudeh. Zraven bilo koga bom jaz privolila, da postavim svoje ime, bo to objavljeno uradno na moji FB in Instagram strani. Ali pa na nepremagljiva. si. Vse ostalo je LAŽ, izkoriščanje in čisti nateg. Prosim ne nasedajte! In pa če vidite ta oglas, ga prosim prijavite na FB.  Drugače pa- malo za šalo in malo za res, če pa kdo slučajno najde kake kapsule, ki bodo v treh dneh odplaknile "vampek", mi pa nujno javite, ker so se "šlaufeki " že začeli počasi nabirat! 😂😂 Lepo nedeljo, kolegi!

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Preberite še: To so aplikacije, brez katerih si ne predstavljamo pametnih telefonov

Priporočamo