Rebeka Dremelj v solzah zaradi Armina

Vir: Lea
13. 2. 2009
Naša najbolj priljubljena pevka Rebeka Dremelj je znana po tem, da je nič ne premakne, saj se je v vseh teh letih že navadila, da jo na poti do uspeha čakajo takšna in drugačna presenečenja. Zdaj pa je tudi nepremagljiva Rebeka potočila solze sreče, saj so ji na snemanju oddaje Rdeča preproga pripravili presenečenje, kakršnega že dolgo ni doživela.

Ko je pevec in televizijski voditelj Sebastian povabil Rebeko Dremelj v svojo oddajo Rdeča preproga na RTS, pevka ni vedela, kaj jo čaka. Za oddajo je značilno, da gostom pripravijo presenečenja, in pripravili so ga tudi Rebeki. “Dolgo smo razmišljali, kaj bi ji pripravili, saj je navajena že vsega. Potem pa nam je kot strela z jasnega na pamet padla zamisel, ki smo jo morali na vsak način uresničiti,” nam je zaupal Sebastian, ki je za presenečenje v Maribor pripeljal Rebekinega prijatelja in sotekmovalca v bosanskem televizijskem šovu Zvezde z zvezdami, Armina Muzeferijo.

SOLZE V OČEH

Lepotica sploh ni pričakovala, da ji bodo v oddaji pripravili presenečenje, zato je bila resnično ganjena, ko je na odru zagledala Armina. “Sredi pogovora mi je Sebastian rekel: Rebeka, pripravili smo ti presenečenje! Potem se je na odru pojavil moj dobri prijatelj, mladi bosanski pevec Armin, in mislila sem, da me bo pobralo. V oči so mi privrele solze in priznam, že dolgo se ni zgodilo, da bi me kaj tako presenetilo, da bi se kar zjokala,” nam je zaupala Rebeka, ki je v tistem trenutku najprej pomislila, da sanja.

“To mi zelo veliko pomeni, saj vem, da bi Armin moral biti na poti v Srbijo, kjer je nastopal na srbskem radijskem festivalu. In to, da je prišel v Slovenijo, je res ogromen ovinek. Res je, da se ne poznava dolgo, ampak med oddajami na bosanski televiziji, kjer že dober mesec in pol preživljam vikende, sva z Arminom postala dobra prijatelja in imam ga za mlajšega brata,” je še povedala Rebeka, ki bo v Sarajevo potovala vsak konec tedna še nadaljnji mesec.

NI SPAL PRI NJEJ
V oddaji sta Rebeka in Armin tudi skupaj zapela, čeprav je lepotica komaj prišla k sebi zaradi prelepega presenečenja. “Toliko se je dogajalo tisti večer, da preprosto ni bilo časa, da bi po oddaji odšli še na večerjo ali pijačo. Skupaj smo se odpeljali v Brežice, saj je moral Armin v petek prepotovati še tisoč kilometrov, ker je v živo nastopil na srbskem radijskem festivalu. Res mi veliko pomeni, da je prišel v Slovenijo zaradi mene. Prespal je v hotelu, saj moja hiša ni bila pripravljena za gosta. (smeh) Ker je bil presenečenje, mi ni uspelo pripraviti vsega, zato je bilo preprosteje, da prespi v hotelu,” nam je še zaupala Rebeka.

ZMAGE JI NISO TUJE
V Sloveniji je vse potekalo zelo na hitro, Rebeka in Armin pa sta se srečala še na radijskem festivalu v Srbiji, kjer je on nastopil v petek zvečer in prejel nagrado za debitanta leta, pevka pa je nastopila dan pozneje in pobrala še eno zmago. Z nastopom je prepričala prav vse, saj je postala velika zmagovalka srbskega radijskega festivala in tako prejela glavno nagrado strokovne žirije. “Res nepozabno! Lahko bi rekla, da je bil to moj vikend presenečenj. Najprej sem jokala zaradi Armina, potem pa se veselila še zmage v Srbiji. In vse to sva delila skupaj z Arminom,” nam je še zaupala velika zmagovalka Rebeka Dremelj, ki je resnično rojena pod srečno zvezdo.

Priporočamo