Rebeka Dremelj v zavetišču poskrbela za celjske mucke

Rebeka Dremelj v zavetišču poskrbela za celjske mucke (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
21. 10. 2018

Rebeka Dremelj velja za veliko ljubiteljico živali, zato ni nič čudnega, da se je pred dnevi oglasila v društva Dpmz Celje, kamor je prinesla hrano za mačke.

“Sodelovala sem z Whiskasom in sem imela za nagradno igro trimesečno zalogo hrane za mačke, vendar sem se potem odločila, da nagrade ne dam nikomur, ampak da hrano raje odnesem zavetišču, ki to zagotovo najbolj potrebuje.” Nad Rebekinim obiskom so bile navdušene tudi članice društva.

“Veseli smo bili, ko se je odločila za naše društvo v Celju, ki je eno izmed najstarejših tako delujočih v Sloveniji. Donacija nam je prišla zelo prav, saj rešujemo živali, predvsem mucke na terenu. Te po veterinarski oskrbi potem namestimo v začasne ali stalne domove. V poletnih dopustniških mesecih je bilo v naših nastavljenih hišicah bolj malo donacij, zato smo bili Rebekinega obiska zelo veseli. Hrano smo razdelili na različne lokacije Celja z okolico kjer prostovoljci poskrbijo, da prostoživeče mucke oskrbijo z enim obrokom hrane vsak dan,” nam je pojasnila podpredsednica društva Verica Štante.

Besedilo: A. P. K. // Fotografiji: osebni arhiv

Priporočamo