Rebeka Dremelj & Violeta Tomič: Nepreklicno zapustili Kursadžije

Vir: Lea
20. 4. 2011

Redni gledalci televizije Pink SI so gotovo že opazili, da na televiziji ponavljajo serijo Kursadžije. To sicer ni nič posebnega, saj so serijo tudi prejšnje mesece ves čas ponavljali, a novosti v zvezi s Kursadžijami so vseeno presenetljive.

Ekipa je očitno posnela premalo novih nadaljevanj, ker pa je po balkanskih medijih vse več namigovanj, da je kralj rožnatega carstva Željko Mitrović v finančnih težavah, smo se obrnili na naše vire blizu Pinka in izvedeli, da naši zvezdniki Rebeka Dremelj, Violeta Tomić in Ranko Babić nepreklicno prekinjajo sodelovanje s Kursadžijami.

Sesuvanje Pinka

Odkar je konec lanskega leta lastnik in direktor TV Pink Željko Mitrović moral v Nemčijo na večmesečno zdravljenje, je njegova televizija v hudih težavah. V Sloveniji so po samo treh tednih ukinili informativni program, iz Beograda pa poročajo, da naj bi večino sodelavcev odpustili – nekaj zato, ker jih Mitrović sumi, da so ga zastrupili, nekaj zaradi slabe gledanosti. Do nas pa so prišle tudi informacije, da naj bi bila ravno zadrega s financami razlog, da serije Kursadžije, kot vse kaže, ne bodo snemali več, čeprav nam tega nihče od vpletenih ni želel potrditi.

Priporočamo