Rebeka Dremelj z drugačno barvo las in čisto drugačno pričesko, nam je noro všeč, pa vam?

Rebeka Dremelj z drugačno barvo las in čisto drugačno pričesko, nam je noro všeč, pa vam? (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
8. 7. 2021

Očitno si je med počitnicami na Maldivih privoščila malce preobrazbe.

Rebeka Dremelj svoje oboževalce razveseljuje s prizori z rajskih Maldivov, kjer preživlja počitnice s svojo družino. Rada jim pokaže peščene plaže, na katerih se sproščajo, pa tudi hrano, ki si jo tam privoščijo.

Poleg malce eksotične hrane pa si je priljubljena pevka in uspešna podjetnica privoščila še stilsko preobrazbo pričeske, ki je vsekakor v duhu poletnega časa - na fotografiji, ki jo je objavila na družbenem omrežju, lahko vidimo, da so njeni lasje precej svetlejši in nakodrani, tako da je videti malce "divja". Oboževalce je spraševala: "Katera palma vam je bolj všeč?", saj so v ozadju fotografije palme.

No, mi priznamo, da sta nam všeč obe "palmi" - tista na njeni glavi in tista v ozadju. Rebeka je videti sproščeno in mladostno, k obojemu pa zagotovo pripomore lokacija, na kateri se trenutno nahaja. Sicer pa smo pri njej že vajeni, da je prava modna kameleonka, tako da se upravičeno sprašujemo, s kakšno pričesko se bo na koncu vrnila nazaj v domovino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)