Rebeka Dremelj z drugačno pričesko, vam je všeč? Nam se zdi super!

Rebeka Dremelj (foto: Foto: Tibor Golob) Foto: Tibor Golob
21. 6. 2021

Zdi se, da naši nekdanji misici pristoji prav vsaka sprememba, za katero se odloči.

Rebeka Dremelj, uspešna pevka in podjetnica, ni nič kaj sramežljiva, ko gre za spremembe videza. Rada se poigrava z različnimi stajlingi in trendi, vedno pa zna zase izbrati najboljše oziroma tisto, kar ji najbolj pristoji. Ker smo že dodobra zakorakali v poletje, se je odločila za malce drugačno, bolj poletno pričesko.

Malce si je pristrigla lase in jih popestrila s svetlejšimi pramenčki, kar ji odlično pristoji in je povsem v duhu časa. "Ljudje čakajo cel teden na petek, celo leto na poletje in celo življenje na srečo! Ne bodi eden od njih! #CarpeDiem ali užij dan!!!!," so besede, s katerimi je svoje sledilce opomnila na dejstvo, da šteje prav vsak trenutek, ki ga je treba izrabiti tako, da nam je kar se da prav.

Sama pogosto pokaže, da uživa v majhnih rečeh, tako kot je naredila tokrat. Dovolj je le kozarček ohlajene pijače, dobra družba in bližina bazena. Tudi če te vroče dneve preživljamo v pregretem mestu, si le vzemimo trenutek zase - tako kot si ga je Rebeka - in se sprostimo v družbi tistih, ki so nam najbližji. Ni nujno, da ob bazenu, zalegel bo že domači balkonček ali vrtiček.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)