Rebeka Dremelj z ganljivim zapisom o svojem očetu

Rebeka Dremelj (foto: Foto: Tibor Golob) Foto: Tibor Golob
5. 2. 2020

Staršem je marsikdo hvaležen za vse, kar so naredili zanj, in tudi slovenska pevka ter podjetnica Rebeka Dremelj ni nobena izjema.

Pred kratkim je njen oče praznoval rojstni dan, Rebeka pa mu je ob njegovem jubileju namenila ganljiv zapis na Instagramu, v katerem se mu je zahvalila za njegov trud in prizadevanje pri vzgoji.

"Drago Dremelj! Tale gospod danes praznuje 68 let. In ponavadi takšne objave, kot bo danes tale videvam, ko se ljudje poslavljajo od svojih najbližjih. Ponavadi pri takih objavah ljudje pišejo v pretekliku in z globoko žalostjo v srcu. Jaz pa ne. Tole bom pisala zdaj, ko praznuje, ko je živ, zdrav in ko lahko sam prebere kaj si mislim o njemu!
Tale gospod tukaj z mano me je , ko sem bila še najstnica vozil dvakrat na teden v 100 kilometrov oddaljen kraj na manekenski tečaj, ker je želel, da sledim svojim sanjam. Ta gospod tu, je tri dni spal v avtomobilu, ko sem kot najstnica delala na ATP turnirju v Umagu kot hostesa, da je imel pod kontrolo, kaj se s hčerko dogaja, da ne bi zašla v kake težave," je zapisala Rebeka.

Dodala je, da jo je spremljal kot senca in da ji je zaradi tega takrat šel na živce, a zdaj mu je neskončno hvaležna. Vedno jo je bodril in jo vzpodbujal, da sledi svojim sanjam.

"Vedno je bil, je in bo tu zame, kadarkoli ga bom potrebovala. Je popolnoma predan oče, in še bolj predan dedek, ki zna glasno tako meni, bratu in našim otrokom povedati in pokazati, da nas ima rad. Ko ga gledam kako se igra s svojimi vnukinjami, mi res zaigra srce. Verjetno  je, tako kot vsak starš tudi kdaj brcnil v temo. Pa kaj. To je življenje," je še zapisala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drago Dremelj! Tale gospod danes praznuje 68 let. In ponavadi takšne objave, kot bo danes tale videvam, ko se ljudje poslavljajo od svojih najbližjih. Ponavadi pri takih objavah ljudje pišejo v pretekliku in z globoko žalostjo v srcu. Jaz pa ne. Tole bom pisala zdaj, ko praznuje, ko je živ, zdrav in ko lahko sam prebere kaj si mislim o njemu! Tale gospod tukaj z mano me je , ko sem bila še najstnica vozil dvakrat na teden v 100 kilometrov oddaljen kraj na manekenski tečaj, ker je želel, da sledim svojim sanjam. Ta gospod tu, je tri dni spal v avtomobilu, ko sem kot najstnica delala na ATP turnirju v Umagu kot hostesa, da je imel pod kontrolo, kaj se s hčerko dogaja, da ne bi zašla v kake težave. Spremljal me je kot senca in takrat mi je šel strašansko na živce. Danes, pa sem mu za to hvaležna do neba. Ta gospod tukaj me je vedno bodril, da če kaj želim doseči v življenju, potem naj to tudi dosežem. Da če lahko sanjam o tem, lahko to tudi speljem. Vedno je bil, je in bo tu zame, kadarkoli ga bom potrebovala. Je popolnoma predan oče, in še bolj predan dedek, ki zna glasno tako meni, bratu in našim otrokom povedati in pokazati, da nas ima rad. Ko ga gledam kako se igra s svojimi vnukinjami, mi res zaigra srce. Verjetno je, tako kot vsak starš tudi kdaj brcnil v temo. Pa kaj. To je življenje. Zgodi se, seveda, da se tudi sporečeva, saj sva zelo podobna karakterja, a hkrati sva zaveznika že celo življenje. Hvala ti dragi ati, ker si, kar si! Če bi lahko izbirala očeta, bi z zagotovostjo izbrala tebe. Vse najboljše in le glej, da ga pri zdravju kaj ne biksneš, ker mi te še zelo dolgo potrebujemo in si te želimo ob sebi! Rada te imam!!!!

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Priporočamo