Rebeka Dremelj z 'gumico' po otokih

Rebeka Dremelj z 'gumico' po otokih (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
9. 8. 2015

Pevko Rebeko Dremelj je naš paparac ujel na dopustu, med uživanjem na eni izmed prelepih otoških plaž. Uspelo nam je izvedeti, da se je pevka na dopust odpravila z družino in prijatelji, za destinacijo pa so si izbrali otok Pag.

Ker je Pag sicer znan po svojem žurerskem temperamentu, se je družinica med dopustovanjem večkrat odpravila raziskovat bližnje otoke, ki slovijo po intimnih in prelepih peščenih plažah. Rebeko smo tako ujeli jugozahodno od Paga, natančneje na manjšem otoku Olib.

PRAV NIČ ZVEZDNIŠKA

"Družino smo pred fotografski aparat ujeli tik ob čolnu, ki jih je očitno odpeljal, kamor so želeli," je povedal naš bralec, ki jih je slikal. Za Rebeko je poudaril, da je bila pozneje v lokalu, kamor so šli na pijačo in sladoled, tudi zelo prijazna in da se ne obnaša prav nič zvezdniško. Že s fotografij je razvidno, da gre za res simpatično družino, kar je potrdil tudi naš fotograf, ki je stal blizu Rebeke, njenega Sandija in ljubke hčerke Šajane, s katero se je mamica neutrudno ukvarjala in igrala.

PROSTI TRENUTKI SO ZA DRUŽINO

Za izjavo smo prosili tudi Rebeko, ki je nato sporočilo posredovala prek svoje predstavnice za stike z javnostjo. "Lahko povem le to, da smo z družino in prijatelji dopustovali na Pagu, da smo obiskovali tudi bližnje otoke, kakor ste opazili tudi sami, ter da smo se imeli odlično. Upam tudi, da se bo letos našlo še kaj prostega časa in da to niso bili zadnji počitniški dnevi". Tako je zvenelo sporočilo pevke, ki je po težki življenjski preizkušnji trdnejša kot prej in se trenutno najraje posveča družini.

ZOJA AHLIN

Značke: Rebeka Dremelj

Priporočamo