Rebeka Dremelj z iskrenimi zapisi iz njenega vsakdanjika

Rebeka Dremelj z iskrenimi zapisi iz njenega vsakdanjika (foto: Peter Irman) Peter Irman
Vir: Story
26. 11. 2017

Zdi se, kot da pevki Rebeki Dremelj ne zmanjka izzivov v življenju, saj ves čas preseneča z novimi idejami, tako na pevskem področju kot na poslovni poti, ki jo gradi s parfumarno MySpirit. Vedno brez dlake na jeziku, vedno pripravljena na pogovor in deljenje svojega mnenja. Zdaj pa lahko pevko spoznate še mnogo bolje: odločila se je in začela pisati blog ter vam z njim odpira vrata svojega doma!

"Želja po blogu ni tlela v meni, če sem čisto iskrena. Nikoli nisem bila kaj posebej nadarjena za pisanje. Sem bolj pripovedovalni tip," pravi Rebeka o sebi. Da je nadarjena tudi za pisanje, pa se je kmalu pokazalo, saj je začela na svojem profilu na Facebooku z oboževalci deliti svoja razmišljanja in svoje mnenje, kar je poželo val odzivov in odobravanja. "Ko sem objavila svoj zapis o tem, zakaj se ženske obremenjujemo s svojim videzom z naslovom 'Stara jaz letos ne grem v kopalke', je ta doživel res ogromen odziv. Takrat so me začeli kolegi prepričevati, da moram začeti pisati. Ker sem dobila resnično pozitivne odzive žensk, so mi prijatelji rekli: 'Vidiš, da tvoje mnenje nekaj velja', kar me je spodbudilo, da bi res začela pisati. Tako sem začela pripravljati vsebine in jih z vašo novinarsko kolegico dala na papir oziroma v pisno obliko."

Prijateljsko prepričevanje je obrodilo sadove, saj je Rebeka zdaj začela v pisanju res uživati. "Res imam veliko povedati. Ljudje me ves čas sprašujejo določene stvari, od tega, kje sem kupila kavbojke, do tega, kje so me operirali, ko sem imela raka. Na vsa ta vprašanja bom lahko zdaj odgovorila vsem naenkrat."

Rebeka Dremelj: Iskreni zapisi iz njenega vsakdanjika

Odzivi na blog so bili nad njenimi pričakovanji, saj niti ni vedela, kaj lahko pričakuje, ker prizna, da v življenju še nikoli ni 'blogala' ter blogov niti ni brala. Na njenem blogu boste našli šest zavihkov, kjer bo pisala o različnih temah. Jaz Rebeka je kategorija, kjer bo pisala o sebi, o čem razmišlja, kaj jo moti, kaj veseli. V kategoriji Žena poročena boste našle njene gospodinjske trike in, kot pove v smehu, tudi kuharske recepte, a bolj za telebane, ne za kuharske mojstre.

V kategoriji Pojdi z menoj, ki je naslov njene največje uspešnice iz leta 2005, bo delila tiste male skrivnosti iz svojega vsakdanjika, kategorija Glasba pa je seveda namenjena njeni strasti, ki ji namenja velik del življenja. "Myspirit je kot moj drugi dom. Tukaj govorimo o parfumih, o vseh tistih dišečih razvajanjih za ženske." Kategorija Mama pa je rezervirana za materinske teme. "Tukaj imam toliko povedati, da je res noro. (smeh) Od tega, kako mi je uspelo, da obe hčerki spita lepo v svojih posteljah, kako zaspita sami in seveda do zapisov o tem, da tudi meni velikokrat spodleti in ne najdem prave rešitve," pravi Rebeka, ki jo imajo ženske zaradi njene včasih celo krute iskrenosti še posebej rade.

Besedilo: Ilona Penzeš // Fotografije: osebni arhiv, Peter Irman

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story47/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 47/2017

Story 47/2017, od 16. 11. 2017