Rebeka Dremelj bo z novo pesmijo pomagala bolnim

Vir: Nova
19. 3. 2014

Pevka Rebeka Dremelj se je kar nekaj časa poigravala z idejo o priredbi svoje najlepše balade iz leta 2010, Tvoja senca, in česar se loti Rebeka, to izpelje do konca. Pred dnevi se je zaprla v studio in skupaj s člani a cappella skupine Jazzva posnela pesem v novi preobleki.

"Nekaj članov skupine Perpetuum Jazzile je pred mojo poroko s Sandijem, kateremu je pesem tudi posvečena, zapelo to mojo pesem. Pesem je bila v a ccappelo verziji tako čutna in doživeta, da se nikakor nisem mogla sprijazniti s tem, da bi utonila v pozabo. Zato sem se odločila, da bo aranžma, ki ga je napisal Andraž Slakan, slišan po vsej Sloveniji.

S skupino Jazzva, katere članica je tudi moja stalna spremljevalna vokalistka, smo se zbrali in posneli priredbo, s katero poskušamo doseči višji namen," je povedala Rebeka, ki bo v samem spotu za novo pesem pozivala ljudi k donaciji in pomoči staršem otrok, obolelim za rakom.

"Sama sem bila s hčerko samo enkrat v bolnišnici in si ne znam predstavljati, kaj doživljajo starši, ki praktično 'živijo' tam. Rada bi jim pomagala. Pa ne znam drugače kot s pesmijo."

Priporočamo