Rebeka Dremelj za novo Story o tem, kako se pobira zaradi šoka

7. 5. 2015

Potem, ko je facebook post 'DOVOLJ MI JE', v katerem je Rebeka Dremelj javnosti zaupala, da je zbolela za rakom na ščitnici in da tega ne želi več skrivati pred nikomer, beležil že 17.000 všečkov in več kot 2500 komentarjev, so Rebeko poklicali tudi iz uredništva Story.

Med drugim jim je povedala: "Dolgo časa sem bila zelo utrujena in vsak dan spala popoldne. Nisem pa čutila gomolja, kot se ponavadi zgodi ..."

Nova Story piše tudi o mali dojenčici vojvodinje Kate in princa Williama. Princ si je do 1. junija vzel neplačani dopust, da bo lahko več časa preživel s svojo družino, Kate pa je prav tako prestavila vse svoje obveznosti kot vojvodinja. Deklico, ki so ji dali ime Charlotte Elizabeth Diana, bodo klicali Diana!

V reviji, ki ji znani zaupajo več, so pisali tudi o politiku Mateju Toninu, ki pričakuje že drugega otroka, o priljubljenem Zlatku, ki najbolj od vsega ceni trenutke, ki jih preživi z otroki, pa tudi o prvi ljubezni Ivane Šundov, ki se vrača na televzijo.

Govori.se in revija Story pa se ta hip skupaj lotevata tudi velike nagradne igre z Massom. Stvar je enostavna: izbrali boste čevelj, ki vam bo med predstavljenimi najbolj všeč, vpisali v formo kontaktne podatke in že boste v bobnu za znaten popust in bogate nagrade. A kje? Kliknite na spletno povezavo Glasujte za čevelj tedna!

Priporočamo