Rebeka Dremelj: Zadnje potovanje pred poroko

Vir: Story
20. 5. 2011

Pevka Rebeka Dremelj je na prelepem Baliju združila prijetno s koristnim, saj je posnela tudi videospot za pesem Tvoja senca. Skupaj z Rebeko in ekipo je tja odpotoval tudi njen bodoči soprog Sandi.

Pot do Balija pa je bila dolga. Rebeka je skupaj s svojo osemčlansko ekipo, v kateri je bil seveda tudi njen zaročenec Sandi, potovala skupaj 30 ur, od tega jih je 20 preživela na letalu, vmes pa so imeli še enodne­vni postanek v Dubaju. V eksotični Bali se je Rebeka zaljubila takoj, ko je na spletu videla fotografije luksuznih vil pod imenom Zala Villa Bali, ki jih je postavil njen sosed iz domače Brezine.

Pred nekaj leti se je namreč poročil z Indonezijko, se preselil na Bali ter tam zgradil štiri luksuzne vile za turiste. Rebeka je že nekaj časa razmišljala o tem, da bi videospot za skladbo Tvoja senca (oziroma Sto sitnica v hrvaškem jeziku) posnela na kakšni posebni lokaciji, in takoj ko je videla fotografije Balija, je vedela, da je to to. Kot rečeno, na poti na Bali se ji je pridružil tudi bodoči soprog Sandi.

“Oba imava zelo rada tropske kraje. Všeč so mi zelenje, palme in predvsem pisane barve, ki si jih deležen res le v tropskem podnebju. Pa kokos, banane in papige ...,” pravi Rebeka, ki je na Bali potovala s 40 kilogrami prtljage, nazaj pa se je vrnila s še dodatnimi 20.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story