Rebeka Dremelj zamenjala svojega Sandija

Ena izmed scen se dogaja tudi v postelji, kjer se Rebeka znajde skupaj z izposojenim možem in taščo Zvezdano Mlakar. (foto: Lea) Lea
8. 2. 2015

Pevka Rebeka Dremelj je po dolgem času posnela nov videospot, v katerem glavno vlogo prevzame tašča, ki jo je zaigrala Zvezdana Mlakar. Poleg tega pa je Rebeka na snemanju v posteljo povabila drugega moškega.

Rebeka se v resničnem življenju razume s svojo taščo, ki jo je v videospotu zaigrala Zvezdana Mlakar.
Za brezhiben videz glavne zvezde je poskrbel vizažist Luka Luka.

Ne, to ne pomeni, da je v njenem razmerju z dolgoletnim partnerjem Sandijem kaj narobe, le za namen snemanja si je Rebeka omislila postavnega igralca, ki je zaigral njenega moža.

'Izposojeni' mož je postavni Nik Papis, ki se je na snemanju z dvema ženskama z izredno močnima značajema izvrstno zabaval. Čeprav gre za besedilo, ki opeva famozni odnos s taščo, pa Rebeka pravi, da s svojo nikoli ni imela kakšnih težav v odnosu. "S taščo se dobro razumem, sem pa poskrbela, da ne more k meni v copatah. Kot pravijo, je najboljša tašča tista, ki ne more k tebi v copatah. (smeh) Pesem je hudomušna in predvsem namenjena temu, da izvabi kakšen nasmešek na obraz."

Pri nastajanju skladbe in videospota so svoj del doprinesli sami znani glasbeniki, med drugim Andrej Babić iz Rijeke, ki je poskrbel za besedilo, slovensko različico je napisal pevec Sebastian, za režisersko taktirko pa je v portoroški rezidenci Čeligo poprijel izkušeni Jani Pavec.

Priporočamo