Rebeka Dremelj: Zavrnila 20.000 evrov

Vir: Lea
7. 1. 2013

Najbolj priljubljena slovenska pevka Rebeka Dremelj Škaler je zavrnila celo bogastvo, ker se za novo leto ni hotela za predolgo ločiti od svoje družine!

Rebeki, ki je pred dobrimi tremi meseci rodila hčerko Šajano, so namreč ponudili pravo bogastvo – 20.000 evrov – če bi za novo leto nastopila v enem izmed beograjskih klubov.

Rebeka je namreč pred časom dobila več glasbenih nagrad za priljubljenost v vsej regiji – med drugim tudi nagrado Balkan Music Awards, imela pa je tudi več uspešnic.

Na srbskem trgu in tudi na drugih trgih se je posebej prijela njena pesem Čarobni zagrljaj. Čeprav je od zmage na glasbenih odrih minilo že kar nekaj mesecev, pa Rebeka na jugu še ni pozabljena.

Prav nasprotno. Očitno je zato, ker se je zaradi materinstva malo umaknila in ni bila pogosto navzoča, samo še bolj zanimiva! Ponudba iz Beograda namreč ni bila edina ponudba za silvestrovanje, kar dokazuje, da je Rebeka kljub kratki odsotnosti s scene še vedno IN.

Zato je sklenila, da bo za manjši honorar novo leto preživela na Rogli, le dobro urico stran od svojega doma. Morda pa bo malo Šajano vzela kar s seboj na nastop.

Priporočamo