Rebeka Dremelj zdaj z družino uživa v tej deželi, samo poglejte, kako jim je lepo!

Rebeka Dremelj zdaj z družino uživa v tej deželi, samo poglejte, kako jim je lepo! (foto: Primož Križnar / Videa produkcija) Primož Križnar / Videa produkcija
25. 4. 2022

Marsikdo je izkoristil čas pred prvomajskimi prazniki za krajši oddih.

Za to se je odločila tudi Rebeka Dremelj, ki se je skupaj s svojima hčerkama in soprogom Sandijem odpravila v čudovito Islandijo - vse skupaj je razkrila na svojem Instagram profilu, kjer je objavila nekaj prizorov iz te lepe dežele (vse slike si lahko ogledate, če kliknete na desno puščico).

Preberite še: Srčna izbranka Lada Bizovičarja je zdaj povsem spremenjena, tukaj so fotografije, kako je videti danes

Rebeka je videti zelo sproščena in zadovoljna, njeni hčerki pa več kot očitno uživata ob ogledu naravnih znamenitosti - še bolj pa sta veseli, da so vsi štirje na kupu in da sta starša vsak trenutek ob njima.

"1.dan Islandije v slikah! 🇮🇸 Pozdravček od nas‼️❤️," je ob lepih prizorih zapisala Rebeka, njeni sledilci pa so se odzvali z velikim navdušenjem. Nekdo pa je v komentarjih zapisal še prijazno opozorilo: "Islandija je zakon. Pripravite se na 4 letne čase v parih urah." To še kako drži, vreme je zdaj tam precej muhasto, a Rebeka, ki slovi kot odlična organizatorka, je zagotovo pomislila tudi na to.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)