Rebeka Dremelj že nekaj tedno precej žari!

Rebeka Dremelj že nekaj tedno precej žari! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
30. 6. 2016

Pevka Rebeka Dremelj že nekaj tednov precej žari. Razlog pa se skriva v veseli novici, da pod njenim srcem raste novo življenje. Čeprav je precej tednov to skrivala, je pred nekaj dnevi le priznala, da je noseča.

Pred nekaj dnevi smo Rebeko tako ujeli na izboru Miss Universe, kjer je stala na odru in vrhunsko izpeljala svoj nastop. Vedno pozitivna Rebeka nam je priznala, kako se počuti in kako preživlja dneve.

"Res je, trenutno sem polno zaposlena in tedni se obračajo, tako da se mi zdi, da včasih lovim celo samo sebe. (smeh) Prehiter je ta tempo," odkrito prizna. In morda ji je tudi teh 20 tednov, odkar je noseča, zato minilo, kot bi trenil. Je pa zagotovo nekaj res. Trenutni meseci so za Rebeko nekaj posebnega, saj sta s Sandijem pred kratkim praznovala tudi peto obletnico poroke.

"Ob vsem, kar se mi dogaja, poskušam izkoristiti nekaj časa za lepe trenutke, ki pa, priznam, so tudi delovne narave. Ob lansiranju poletne dišave bo zdaj prišla še parfumska krema za sončenje," pove. Vse to Rebeko še čaka pred jesenjo. Takrat pa bo veselje drugo. Najprej bo v septembru četrti rojstni dan praznovala njena Šajana, v zimskih dneh pa se ji bo pridružil še bratec ali sestrica. "Počutim se odlično, ampak vsega skupaj o nosečnosti ne želim obešati na veliki zvon. Nikoli se ne ve, kaj in kako, zato sem še toliko bolj pazljiva. Sploh pa pri moji ne ravno bleščeči preteklosti, kar se tiče zdravstvenega stanja," še doda Rebeka.

Napisal: Mihaela M. Kocbek
Fotografije: Helena Kermelj