Rebeka Dremelj: Zvezdniška mamica

Rebeka se še vedno največ posveča hčerki Šajani.  (foto: N Divja) N Divja
Vir: Nova
28. 12. 2012

Prejšnji teden smo ujeli najbolj zvezdniško med našimi mamicami - Rebeko Dremelj.

Pevka Rebeka Dremelj je sicer na porodniškem dopustu, vendar to nikakor ne pomeni, da se je ujela med umazanimi pleničkami ali da bi se zanemarila, ker ni ves čas pod žarometi javnosti.

Prav nasprotno! Rebeko smo namreč ujeli pred elitnim hotelom Kempinski Palace v Portorožu, ko se je sprehajala s svojo hčerkico. Seveda nam ni ušlo, da je bila urejena do potankosti. Nekatere ženske po porodu razmišljajo samo še o otroku, Rebeka pa očitno ne bo dovolila, da bi se kakorkoli zanemarila.

Ne samo, da je že izgubila skoraj vse kilograme, ki so se ji nabrali med nosečnostjo, pač pa je bila tudi sicer popolnoma urejena. Lasje so se ji svetili, obraz je imela ljubko naličen, oblečena je bila v trendovska oblačila. Posebej je seveda izstopala ljubka kučma.

Po naših informacijah je bila Rebeka v Portorožu na delovnem obisku. Menda je imela v hotelu Kempinski Palace poslovne opravke. Zaradi opravkov je imela s seboj kar dve varuški, vendar je v premoru za kosilo sama prevzela skrb za malo Šajano, tako da se je z vozičkom odpravila na sprehod po okolici.

Napisala Sonja Javornik

Priporočamo