Rebeka Kanc-Markanovič (The Biggest Loser): Spet kot najstnica!

Rebeka Kanc-Markanovič (The Biggest Loser): Spet kot najstnica! (foto: Planet TV, osebni album) Planet TV, osebni album
Vir: Story
5. 6. 2018

Simpatična mamica treh otrok, deklice in dvojčkov, kot kaže, ne bo osvojila velike nagrade 50.000 evrov, saj se je morala tik pred finalom posloviti od shujševalnega šova. Rebeka pravi, da je po vsej verjetnosti izpadla zaradi tega, ker je bila prevelika konkurenca preostalim ženskam v šovu.

"Mogoče je bilo to zaradi ljubosumja, ker sem bolj živahna, zgovorna, poleg tega pa so mi dostikrat rekli, kaj jaz sploh počnem v tem šovu, saj nimam veliko kilogramov," je dodala izpadla tekmovalka.

Kot je dejala Rebeka, se je prijavila v šov, v katerem se vsem udeležencem kilogrami topijo kot za šalo, ker ni imela druge izbire, kot da menja okolje in z novim načinom življenja poizkusi dati vse od sebe.

"Ta šov sem si vzela kot največjo priložnost v življenju," nam je po izpadu povedala vedno nasmejana in zgovorna frizerka, ki se je zredila po drugem porodu, saj se je posvetila otrokom in gospodinjstvu. Ker ni imela časa zase, so se kilogrami, ki so jo začeli psihično uničevati, nakopičili, ob tem pa jo je najbolj šokiralo dejstvo, ker ni bila več v takšni kondiciji, kot je bila v preteklosti, ko je trenirala košarko in ples, športna oblačila pa so zamenjale lepe obleke.

Po več tednih bivanja v hiši na Vrhniki, kjer se je odvijal šov, je izpadla tekmovalka znova nasmejana, saj se skoraj že vidi v pravi obliki, ob vrnitvi v domače ognjišče pa so jo najbolj osrečili njeni trije sončki. "Glede na to, da imam tri otroke, so bili dejansko oni tisti, ki so me najbolj pogrešali. Še posebej najstarejša hči Morena, ki je stara 12 let, ne nazadnje pa je tudi moj mož rekel, da me je proti koncu že zelo pogrešal.

Rebeka Kanc-Markanovič: Spet kot  najstnica!

Seveda ob tem ne morem mimo moje mami, ki je moja najboljša prijateljica. Ko me je zagledala, se je najprej zjokala in rekla, da sem spet stara Rebeka, kot kakšna najstnica! Mami je vseskozi verjela vame in vedela, da bom raztrgala sceno. Prav tako me je videla v finalu, čeprav ji je zdaj malo hudo, da mi ni uspelo, sploh zaradi dejstva, ker ve, kako močno treniram in kako pridna sem bila," nam je obrazložila.

In kako se bo življenje odvijalo dalje? "Po šovu ohranjam kondicijo z dnevnimi treningi, in sicer vsak dan dvakrat, saj obiskujem SportClub Kodeljevo, poleg tega pa se sama vsako jutro odpravim še na Šmarno goro, tako da kondicija ostaja oziroma se povečuje," je obrazložila Rebeka, ki bo še najprej sledila svojemu cilju, in sicer tako, kot je bilo v šovu, kjer je imela pred seboj svoje otroke in novo zapeljivo podobo.

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: Planet TV, osebni album

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story12/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 12/2018

Story 12/2018, od 24. 05. 2018