Rebeke Dremelj take že dolgo nismo videli, izbrala je krilo, v katerem je videti super, tudi ve ga boste hotele

6. 5. 2022
Deli
Rebeke Dremelj take že dolgo nismo videli, izbrala je krilo, v katerem je videti super, tudi ve ga boste hotele (foto: Instagram)
Instagram

V prostem času naša bivša misica in pevka prisega na udobna, športna oblačila, ki pa so vedno v skladu s trendi.

Rebeka Dremelj je prvomajske počitnice izkoristila za obisk Islandije skupaj s svojim soprogom Sandijem in njunima hčerkama. Tam so si ogledali številne znamenitosti in ustvarili spomine, ki bodo vedno ostali z njimi.

A zdaj je počitnic konec in Rebeka je spet v delovnem zagonu. Tako gre sklepati iz objave na Instagramu, ki je padla v oči - in to upravičeno! Na fotografiji, ki jo je objavila, je v čudovitem, modnem krilu. Gre za kos, ki je večen - plisirano krilo midi dolžine in nežne, svetlo rumene barve.

Zraven je izbrala romantično bluzico z belimi pikami in eleganten suknjič, svoj videz pa je dopolnila z elegantnimi, vzorčastimi salonarji. Ob sliki je povsem v svojem humornem slogu zapisala: "Evo, dost je blo zabušavanja, dost je blo trenerk, tenisk, čopa... gremo delat!" S temi besedami je zagotovo omilila resnoben vtis, ki ga daje na sliki.

Stajling, ki ga je pokazala, je zagotovo vreden posnemanja, saj je primeren za različne priložnosti, kosi, ki jih nosi, pa se odlično obnesejo tudi v drugih kombinacijah. Ja, res je prava modna kameleonka!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)