Rebeka Dremelj: Za uspeh je zavihala rokave

Rebeka Dremelj: Za uspeh je zavihala rokave (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
7. 12. 2016

Ponosna je na to, da bo letos božič zanjo res nekaj posebnega iz dveh razlogov: eden je vnovična družinska sreča, saj v prvih dneh decembra pričakuje naraščaj, drugi pa njen poslovni uspeh in marljivo delo njene ekipe, katerega rezultat so parfumi in parfumski izdelki, s katerimi letos Božiček ne bo razočaral.

Rebeka je del izjemne družinske zgodbe, v kateri je vse uspehe napajala ljubezen. Sprva do plesa, nato do družine in sanj o parfumih, ki so bile tudi Rebekine sanje. Tako se lahko danes prva parfumarna pri nas pohvali z uspehom, ki ga napaja le kaj drugega kot velika skupna ljubezen do pravih parfumov in nečesa, kar je narejeno v Sloveniji. A do uspeha ni prišlo kar čez noč.

V stilu največjih parfumarn

Zgodbo o slovenskih parfumih je začela pisati farmacevtka Maja Serajnik, ki je kot plesalka spoznala svojega plesalca Bojana Zadnika, takrat še svojega bodočega moža. Po obdobju z bolnimi starši in sinom nedonošenčkom, ki je danes inženir kemije ter dokončuje šolanje za profesorja in prav tako poganja projekt MySpirit, se je nato zaposlila v moževem kemijskem podjetju in začela tkati svoje sanje. Želela je ustvariti nekaj boljšega, primernejšega in kar bo ustrezalo njeni koži, ki je bila podvržena različnim alergijam. "Meni je bil bolj kot lepa steklenička pomembnejši vonj, dišati kot sapica v vetru," danes pove nasmejano. Več kot desetletje je na področju parfumarstva z mlajšimi člani svoje družine in možem namenila učenju, raziskavam in razvoju, izobraževanju ekipe v Franciji, poznavanju kemijske zakonodaje, analizam, preučevanju receptur, tako jim je pred skoraj tremi leti, ki jih bodo pri MySpirit praznovali že januarja, uspelo razviti prave parfume, ki so primerljivi s parfumi svetovno znanih znamk.

Pred njenim prihodom jih je bilo 34

Danes se zdi, da ljudje našo znano pevko že kaj hitro, ko jo kje zasledijo, povežejo s parfumi, in to je pohvalno, čeprav ob tem mnogi mislijo, da ima parfumarna MySpirit v svoji ponudbi le izdelke prve Slovenke s svojim parfumom, a to ne drži. Rebeka Dremelj je k parfumarni prišla po letu in pol, odkar je zadišalo po slovenskih parfumih, in v svoji ponudbi so jih že takrat imeli 34. Ker je bila nad pravimi ženskimi in moškimi parfumi, ki jih odlikuje obstojnost, zelo navdušena, je septembra 2015 na prelepem večernem dogodku, na katerega so prišli številni mediji, znani Slovenci in drugi povabljeni, pri MySpirit izdala svoj parfum MySpirit by Rebeka, ki je v hipu postal parfumski hit. Mediji so polnili naslovnice in vrstile so se novice o tem, da ji je uspelo nekaj, česar ni še nobeni znani Slovenki. To je za prvo slovensko tovarno parfumov pomenilo ogromen naval naročil, da je nekajkrat rokave morala zavihati tudi Rebeka in je pomagala pri pakiranju pošiljk. Veliko pred zadanim rokom so razprodali celotno serijo parfumov in takrat so vedeli, da je zgodba o uspehu na dosegu roke. Pri MySpirit so kaj hitro sledili tudi novim dognanjem parfumske industrije in izdelali svoj prvi parfum, ki je popolnoma brez alergenov in je bil hkrati drugi Rebekin, poletni MySpirit by Rebeka SUMMER.

Nikoli ne bi prodajala ponaredkov!

"Čeprav mnogi mislijo, da gre pri parfumih MySpirit za ponaredke svetovno znanih parfumov, bi lahko bili ponosni na to, da imamo v Sloveniji prve in edine prave slovenske parfume, ki po dišavnih notah povzemajo parfume znanih znamk, niso pa nič manj kvalitetni. Cenovno ugodni so zaradi tega, ker imamo svojo embalažo, ki pa je z drugo ne bi več zamenjala za nič na svetu, saj je prijazna uporabniku," nam je zaupala Rebeka in dodala, da Slovenci premalo vemo o troslojnosti vonjev in smo zato zadovoljni že z razredčenimi dišavami, kot so parfumske in toaletne vodice, ki dišijo manj časa.

Se poslavlja?

Danes, v najlepšem času leta, kolekcijo parfumov in parfumskih izdelkov MySpirit ter številnih darilnih paketov s prelepimi posvetili dopolnjuje še ena novost v Sloveniji: parfumska verižica, ki predstavlja nove načine nošenja parfuma – brez tega, da bi parfum prišel v stik s kožo, iz nje pa diši do pet dni. S tem so na račun prišle tudi tiste ženske, ki doslej opojnega sredstva za samozavest, zapeljevanje in lepoto zaradi različnih težav s kožo niso mogle nositi, zdaj pa lahko v enem združijo nošenje parfuma in nakita. In ko Rebeko povprašamo za vnaprej ter kaj bo po tem, ko se bo za nekaj časa posvetila materinstvu, ohrani tisti svoj skrivnostni nasmeh, ki je vedno sporočal, da se s svojo ekipo še ne bo ustavila, ampak bo nadaljevala z novostmi. Je pa poudarila, da vas še letos najprej ne bo razočaral Božiček, če boste darila za svoje bližnje le želeli nakupovati udobneje, hitro in zanesljivo, saj so pri MySpirit pripravili veliko različnih darilnih paketov, posebno izdajo njenega parfuma, V.I.P. paket, ki se lahko primerja z luksuznimi parfumskimi izdelki svetovnega kova; revolucionarne parfumske verižice ali že zavita darila za tiste, ki jim to povzroča preglavice ..., že po novem letu pa sledijo druge novosti. Če bo navdihe zanje iskala v svoji družinski sreči, smo lahko prepričani, da bo ponovno zadela bistvo.

A. K.

Priporočamo