Rebeki Dremelj je ob tej novici odleglo, tako vesela je bila, da je konec njenih skrbi

Rebeki Dremelj je ob tej novici odleglo, tako vesela je bila, da je konec njenih skrbi (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
7. 1. 2022

Pogosto pozabimo na tisto, kar največ šteje, na naše dobro zdravje, ki se marsikomu zdi samoumevno.

Toda ni. To dobro ve naša priljubljena pevka in nekdanja misica, Rebeka Dremelj. V preteklosti je imela zdravstvene težave, ki nikakor niso mačji kašelj in ob katerih ji je ob strani stala njena družina.

Preberite še: Lili Žagar ima zdaj tako, drugačno pričesko, ki ji zelo lepo pristoji in jo pomladi

Pred leti so ji namreč odkrili raka na ščitnici, ki ga je uspešno premagala in okrevala. A vseeno mora hoditi na redne preglede, ki ga je zdaj imela na začetku tega leta. Kar pošteno se je razveselila dejstva, da je z njo vse v najlepšem redu, o tem pa je na prisrčen način obvestila svoje oboževalce in sledilce na Instagramu, ki so se veselili skupaj z njo.

"So mi javili rezultate, da je vse ok, tako, da se lahko pohvalim!!!💪Dobra ( upam) še za vsaj eno leto! ‼️🤪 Do 100-tke‼️ Pismo, je pa res, da sem vsakič znova bolj živčna ko grem na onkološkega in vsakič imam večjo tremo. In jaaa, tud vsakič bolj težim za čimprejšnje rezultate. Ampak vse je super, vse je fajn, tako da- TRALALI TRALALA! 🎶🎶🎶Lep dan prjatli, moj bo!," je zapisala Rebeka, ki slovi po svoji iskrenosti.

Odlične novice smo se razveselili tudi v našem uredništvu - Rebeka, bravo in vse dobro vam želimo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)