Rebeko zasipajo z vprašanji o hujšanju

"Še ko je bila miss Slovenije ni bila tako fejst," pravijo nekateri. (foto: Dejan Nikolič) Dejan Nikolič
Vir: Nova
14. 6. 2013

Odkar je vsa Slovenija redno na tekočem, koliko kilogramov je Rebeka Dremelj izgubila z Nupom in pravilnim načinom življenja, se je na njen profil na FB vsulo toliko vprašanj tistih, ki si želijo shujšati, da je situacija postala komaj obvladljiva.

"Poskušam odgovoriti vsem. Kar se tiče fizičnih aktivnosti, priporočene prehrane, števila obrokov in podobno, res vse obvladam in odgovore kar izstrelim, o kombinacija Nupa z različnimi zdravili in morda še dojenjem pa res ne upam modrovati, raje posredujem kontakt nutricionistke, ki zadevo razloži, kot je treba," prizna Rebeka.

Nam je pa pevka zaupala še eno zanimivost: bolj kot vse ženske je glede hujšanja radoveden njen menedžer Matej Pojavnik.

"Vsa čast mu, vse moje nasvete upošteva, prehranjuje se po vseh pravilih, redno tudi telovadi in rezultati so odlični – shujšal je že 25 kilogramov. Na vsak način pa bi rad ujel mojih minus 28, a si ne more dopovedati, da jaz nisem toliko shujšala, ampak sem kar nekaj od 28 kilogramov izgubila, saj je bil vmes še porod. No, kakorkoli že, če me bo ujel, pa naj me. Enkrat za spremembo se v tekmi ne bom metala na zobe. Lepši od mene tako ali tako ne bo nikoli," se za konec še pošali ... ali pa tudi ne.

Vabljeni tudi k branju intervjuja, ki ga je Rebeka dala za Playboy. V njem je med drugim spregovorila o tem, na kateri del kariere ima najlepše spomine, katere stvari v življenju se je lotila najbolj strastno in katera je bila najpomembnejša življenjska lekcija.

Priporočamo