Recept Maje Bašić za popolnost!

6. 7. 2017 | Vir: Nova
Deli
Recept Maje Bašić za popolnost! (foto: Dana Leitane)
Dana Leitane

Postavna ljubezen primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča Maja Bašić velja za žensko, ki veliko da nase in ostaja skozi vsa letna obdobja športno aktivna.

Da je Bašićeva videti v popolni ženski formi, ima največ zaslug njena osebna športna trenerka Klavdija Grčman, ki Maji med treningi ne dovoli prav nobenega odstopanja. "Redna telesna aktivnost je oziroma bi morala biti obvezen del našega življenja. Za nekatere je to samo redni sprehod, za druge tek, spet drugi svoje veselje in telesno zadovoljstvo najdejo v fitnesu, v raznih vodenih vadbah oziroma treningih.

Pomembno se je v svoji koži počutiti dobro, biti samozavesten, sproščen, zdrav, vesel in še bi lahko naštevala, in redna telesna aktivnost k vsemu tem pripomore," nam je o svojem delu razkrila Klavdija in dodala: "Tako tudi z Majo Bašič skrbiva za njeno postavo in pridno ter redno trenirava, zdaj že skoraj dve leti. Vem, kaj želi Maja doseči in kakšne so njene želje, in temu primerno skrbim za njene redne treninge. Pomembna je vztrajnost, predanost, zagnanost in z rednim in pravilnim treniranjem lahko veliko naredimo. Maja vse te stvari pridno in vestno upošteva, kar se vidi tudi na njenem izklesanem telesu."

Že na oddihu

Maja in njen Rajko sta se že odpravila na prvi letošnji poletni oddih, v objem vroče španske Ibize. Tokrat sama, brez otrok. "Na dopustu se imamo krasno. Veliko hodimo okoli, jemo dobro hrano in poležavamo na plaži. Edina stvar, ki moram priznati, je ta, da zelo pogrešam hči Monico. Ibiza je res destinacija, ki jo redno obiskujemo, saj je magnet tega otoka predvsem, da imava družbo in prijatelje, s katerimi se letno srečujemo," nam je ob našem hitrem klicu razkrila Maja.

Alojz Petrovčič

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord