Redek prizor: Mojca Mavec pokazala svoje telo v kopalkah, videti je odlično!

Redek prizor: Mojca Mavec pokazala svoje telo v kopalkah, videti je odlično! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
5. 8. 2021

Priljubljena televizijska voditeljica in popotnica velja za damo z izbranim modnim okusom.

Mojco Mavec gledalci radi vidijo, saj je vedno lepo urejena in nosi kose, ki ji izjemno lepo pristojijo. Zase tudi zna izbrati barve, ki še dodatno poudarijo njene rdečkaste lase in svetlo polt.

Ne zgodi se prav pogosto, da pokaže svoje telo v kopalkah, a tokrat je naredila izjemo in sledilce razveselila s čudovitim prizorom. Za to sezono se je odločila za enodelne kopalke pariško modre barve in v njih pokazala svojo vitko postavo. Slikala se je ob bazenu, družbo pa ji je delal prikupen psiček.

"Vse ljubezni poletja ... v odtenkih mojega najljubšega letnega časa," je zapisala Mojca in požela številne všečke. Vsekakor gre za damo, ki je pozorna na vse podrobnosti. Tudi brisača, na kateri počiva, je barvno usklajena z njenimi kopalkami, ki so malce nenavadnega kroja - imajo namreč samo eno naramnico.

V njih je nadvse elegantna, skrb zase pa se ji še kako pozna. Njene noge so vitke in čvrste, trebušček pa raven, kar dovolj zgovorno priča o tem, da pazi na prehrano in da redno telovadi, kar se ji zelo obrestuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)