Redek prizor: Poglejte si, kako prisrčna sta otroka Lili Žagar in Marka Potrča, prava navihančka sta!

Redek prizor: Poglejte si, kako prisrčna sta otroka Lili Žagar in Marka Potrča, prava navihančka sta! (foto: Dejan Nikolić) Dejan Nikolić
1. 8. 2020

Lili in Marko svoja otroka ne izpostavljata v javnosti, to se zgodi le občasno.

Tako kot se je tokrat - Marko je namreč objavil lepi sliki, na katerih je vidna razlika v velikosti otrok med lanskim in letošnjim letom.

Ob tem je ponosni očka ganjeno zapisal: "Noge, roke in trup so daljši/večji, ampak njun smeh je še vedno enak. In to je eden najlepših smehov na svetu. Za naju z @lilizagar absolutno najlepši, seveda! Obdržati brezskrben, glasen smeh mojih otrok, je ena mojih glavnih nalog. Če že toliko govorimo o odgovornosti zadnje čase, to je moja največja odgovornost. In zaenkrat nam gre tudi letos super od rok... in nog."

Tako Lili kot Marko nikoli nista skrivala, kako veliko jima pomeni njuna družina ter kako skrbita za dobrobit starejšega sina Tilna in mlajše hčerkice Inje, saj delata vse, da bi imela njuna potomca kar najlepše otroštvo, polno ljubezni in čustvene stabilnosti, kar je odlična popotnica za odraslo življenje. In priljubljeni par je pri tem lahko za vzor marsikateremu staršu.