Redka skupna fotografija Nine Osenar s sinom: Marlon je zdaj pravi lepotec!

6. 10. 2022
Deli
Redka skupna fotografija Nine Osenar s sinom: Marlon je zdaj pravi lepotec! (foto: Žiga Culiberg)
Žiga Culiberg

Voditeljica Nina Osenar, ki je pred časom Slovenijo pretresla s svojo težko zgodbo o bitki z izgorelostjo, se počasi vrača na male ekrane in zopet uživa življenje.

Nina Osenar je bila pred leti ena izmed najbolj zasedenih voditeljic pri nas. Njen delovni tempo je bil tako zelo naporen, da so jo mnogi občudovali, ko so videli, kaj vse zmore in kaj vse ji uspe narediti v enem dnevu.

A leta hudega delovnega tempa in kasneje še materinstvo, so naredila svoje. Nina je doživela hudo obliko izgorelosti in bila v tako slabem stanju, da ni uspela skrbeti niti za svojega ljubkega sina Marlona, ki ga naravnost obožuje.

Preberite še: Nataša Pirc Musar zdaj končno povedala tisto, kar se že dneve vsi sprašujejo!

"Imela sem čudovit porod, prvi meseci materinstva so bili neskončno veselje. Štiri mesece po porodu pa sem postajala čedalje bolj utrujena. Spala nisem skoraj nič, saj je Marlon, tako brezmejno ljubek dojenček, hitro dojel, da bo dobil jesti, kadar bo hotel; da ga bom crkljala podnevi in ponoči," je bila v pogovoru za Jano odkrita Nina, ki ne skriva, da je bilo vse skupaj za njo veliko preveč.

Malega princa pred javnostjo sicer ne želi izpostavljati, a se vseeno najde kakšna njuna skupna fotografija, kjer je takoj jasno, da je mali velik lepotec, ki je lepotne gene podedoval po svoji mami Nini in že zdaj je jasno, da bo mnogim zmešal glave.

Preberite še: Voditeljica POP TV že nekaj let ljubi tega lepega slovenskega glasbenika, a ju redko vidimo skupaj

Zadnja štiri leta je Nina bila hudo bitko, ki pa jo počasi le dobiva, zdaj se počasi vrača na male zaslone, videli jo bomo lahko v vlogi voditeljice Slovenske popevke. Ponudbo je sprejela po posvetu s svojim partnerjem, nekdanjim hokejistom Dejanom Kontrecem, seveda pa se zaveda, da njeno telo še vedno rabi veliko miru, skrbne nege in čisto nič stresa, ki je bil pred leti za njo skoraj usoden.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk