Regina je izbrala nagajivega ponija

13. 3. 2015

Le malokdo ve, da je pevka Regina velika ljubiteljica živali. Tudi ona je sledila zgledom nekaterih slovenskih estradnikov in se odzvala klicu Društva za zaščito konj ter jih obiskala. S svojim obiskom je želela opozoriti na problematiko, s katero se društvo srečuje iz leta v leto.

Regina redno obiskuje Društvo za zaščito konj. Lea

Regina redno obiskuje Društvo za zaščito konj.

Lin je zapuščen mucek, ki je v naši oskrbi od marca 2013. Je nežen in prijazen muc, čedalje bolj družaben in igriv. Zelo rad ima družbo drugih. Je zdrav, cepljen, negativen na FeLV in FIV, kastriran in čipiran. Oddaja se pod pogoji Mačje hiše (www.macjahisa.si). Lea

Lin je zapuščen mucek, ki je v naši oskrbi od marca 2013. Je nežen in prijazen muc, čedalje bolj družaben in igriv. Zelo rad ima družbo drugih. Je zdrav, cepljen, negativen na FeLV in FIV, kastriran in čipiran. Oddaja se pod pogoji Mačje hiše (www.macjahisa.si).

Neda je živahna, navihana psička večje rasti. Stara je približno 10 mesecev, išče družino, ki se veliko giba, saj potrebuje dolge sprehode. Čeprav je velika, včasih na to pozabi in bi najraje zlezla v naročje. Oddaja se pod pogoji Obalnega zavetišča za zavržene živali, Dvori pri Svetem Antonu. Lea

Neda je živahna, navihana psička večje rasti. Stara je približno 10 mesecev, išče družino, ki se veliko giba, saj potrebuje dolge sprehode. Čeprav je velika, včasih na to pozabi in bi najraje zlezla v naročje. Oddaja se pod pogoji Obalnega zavetišča za zavržene živali, Dvori pri Svetem Antonu.

Društvo za zaščito konj je prostovoljna in neprofitna organizacija za pomoč živalim. Njihov glavni namen je oskrbeti zavržene in pomoči potrebne konje ter jim poiskati nove domove. Društvo deluje izključno s prostovoljnimi prispevki, donacijami in sponzorstvom. Regina se je tako pridružila že številnim znanim obrazom, ki so priskočili na pomoč.

Med njimi je Natalija Verboten, ki je bila pretresena nad strašljivimi zgodbami, ki so jih doživeli konji. Jan Plestenjak je recimo prevzel botrstvo nad kobilo Cabidoule. Regina se je sprehodila od boksa do boksa, od kletke do ograde in si ogledala vse rešene živali društva, poslušala njihove pretresljive zgodbe in se na koncu odločila, da tudi sama postane medijska botra konju. Izbrala je najbolj nagajivega od vseh, modrookega ponija Miška, ki si je po vsej sili prizadeval, da bi jo v zahvalo vsaj malo uščipnil. "Na prečudovit dan sem imela priložnost združiti prijetno s koristnim.

Druženje z zapuščenimi živalmi, ki so končno našle dom oziroma začasni dom in ljudi, ki skrbijo zanje, je nekaj najlepšega. Nesebična ljubezen in pomoč živalim, ki ju ponujajo v Rehabilitacijskem centru Petra, ter celotno osebje so občudovanja in hvale vredni, zato sem vesela, da sem lahko tudi sama prispevala in postala medijska botra navihanemu poniju Mišku. Z veseljem se bom še vrnila v mirno, prijetno in sproščujoče okolje, kjer so dobri ljudje z navdihujočim, a tudi zelo odgovornim delom.

Vsi, ki čutite enako, pa seveda lahko tudi pomagate. Vse informacije dobite na njihovi spletni strani www.dzk.si," povabi Regina in nadaljuje: "Vse, kar vidite, kar delajo in naredijo, vsi stroški oskrbe, veterinarski in drugi stroški, se poplačajo izključno s prostovoljnimi prispevki. Vsi delajo prostovoljno, zato jim vsaka donacija res zelo pomaga."

Priporočamo