Regina: "Želim si, da bi nam šlo bolje"

Vir: Lea
29. 12. 2013

Drobcena in energična ne skopari z nasmehi in obvlada karate. Vse to in še več je izvrstna pevka Regina, ki nas je prijazno povabila v svoj dom in pokazala, kako je okrasila smrečico.

Kljub temu da je december za glasbenike zelo deloven mesec, si rada vzame čas, da svoj dom v prazničnih dneh okrasi in naredi posebno vzdušje. Okraševanje je pri njih doma kar v njeni domeni, kar pa ji je pravzaprav všeč, zato da se lahko razživi po svoje. Okraševati začne čim prej, oziroma če ne prvega decembra, pa vsaj na prvo adventno nedeljo.

"Na plan privlečem vse okraske in brskam po njih, dokler ne ugledam nečesa, kar mi je tisti trenutek všeč, in potem zgradim okrog tega zgodbo," nam zaupa Regina, ki je letos belo smrečico popestrila s turkiznimi lesketajočimi se cvetovi božične zvezde, ki jih je imela včasih za v ikebano, a so se ji zdeli letos pravšnji za na smrečico. Ne mara namreč samo klasičnih kroglic, in ker so ji ljubi kontrasti, so na smrečici še kroglice v barvi fuksije.

"Ta barvna kombinacija mi je zelo všeč in krasno popestri belino, ki nas v teh meglenih dneh obdaja," še doda pevka. Na vrhu sedi z bleščicami posuta ptička. Da je vse še lepše in lesketajoče se, je tukaj še veriga raznobarvnih miniaturnih lučk.

Ampak to je pravzaprav šele začetek oziroma osnova njene smrečice, saj do božiča nato ves čas kaj dodajala ... pentljice, zvončke, perlice ... dokler na koncu ne dobi vse skupaj še družbe angelčka.

"Res, da bom še kakšen okrasek morala kupiti, ker jih v tej kombinaciji nimam veliko, ampak to mi je vedno v veselje," se prav po otroško veseli svojih umetnin.

Družini je seveda najljubše, kadar lahko skupaj doživijo nekaj lepega oziroma preživijo lep večer. Druženje je namreč pri njih tisto, kar je pomembno.

"Darila pri nas niso v ospredju. Otroci so seveda vedno tisti, ki jih poskušaš najbolj osrečiti prav z darili, in ker smo pač odrasli, se je tudi to spremenilo," nam pove, kako svoje najbližje osrečuje s tem, da se jim posveča, da grejo skupaj na kakšen čaj ali klepet, ali jih povabi na večerjo. Po navadi so njena darila zanje prav takšna.

"Priznam pa, da pod smrečico vedno nastavim kakšno drobno pozornost. Recimo kakšne posebne testenine za svaka, ki jih ima rad, kakšno dobro začimbo za nečakinjo in podobne reči," nam še zaupa Regina, obenem pa poudari, da nikoli ni pomembna vrednost darila, pač pa že sam namen. To je tisto, kar ceni. Njen sin Alex je zdaj že velik fant, a je še vedno vesel daril. Najraje si ga izbere sam, kar ima tudi svoj čar.

Sicer je Regina skromna: "Že to, da je nekdo pomislil name, je dovolj veliko darilo," o praznični mizi pa nam zaupa, da potica ne sme manjkati, sama še posebej obožuje makovo. Proti zaključku našega druženja Regina realno opaža stvari: "To, kar doživljamo, je bilo res nekako najnižja točka. Vsem želim, da bi šlo zdaj samo počasi spet navzgor," pripomni in zaključi svoje voščilo vsem bralkam in bralcem. "Upam in želim si, da bi nam kmalu vsem šlo na bolje," nam zaželi vse lepo v novem letu.

Značke: Regina pevka

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri