Reka ljubezni: Prometna nesreča in stavka - najbolj zahtevni prizori!

9. 5. 2018 | Vir: Nova
Deli
Reka ljubezni: Prometna nesreča in stavka - najbolj zahtevni prizori! (foto: Ksaver Šinkar)
Ksaver Šinkar

Z vsakim dnem se v najbolj priljubljeni seriji na naših televizijah razpleta in na novo zapleta.

Druga sezona nam je naplavila nove liki, ki bodo še dodatno pomešali štrene in poskrbeli za dramatične zasuke v seriji, nove snemalne lokacije in razkritje nekaterih temnih skrivnosti. Mi pa smo pokukali v zakulisje in posebej za vas razkrivamo, kateri so bili najbolj zahtevni snemalni prizori druge sezone.

V drugi sezoni sta bila dva zahtevna prizora – Natašina prometna nesreča in prizor protestov. Na snemanju nesreče je bilo udeleženih kar precej judi – od gasilcev do reševalcev in različnih vozil – bager, kamion, Natašin (Anja Drnovšek) avtomobil, Gašperjev (Gregor Gruden) avtomobil, gasilsko vozilo, gasilski tovornjak in reševalno vozilo. Prizor se je dogajal pozno ponoči in pozimi, tako da so bile temperature med snemanjem krepko pod ničlo.

Zaradi snemanja prizora je bilo treba zapreti tudi lokalne ceste, obenem pa je pri snemanju sodelovala lokalna skupnost. Drugi zahtevni prizor te sezone pa je bil prizor protestov, saj Mojca (Nina Ivanič) zelo zavzeto prepreči nadaljnje delo s tem, ko stopi na roko bagra. Novost druge sezone je tudi sprememba letnega časa — zimski letni čas, kar pomeni, da je snemanje nekaterih prizorov potekalo tudi takrat, ko so zunaj temperature padle pod ničlo. Pozitiven duh celotne ekipe je poskrbel tudi za to, da so vsi kljubovali idilični zimski krajini na Krki.