Reka ljubezni: Serija je zaznamovala igralce

Reka ljubezni: Serija je zaznamovala igralce (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lady
21. 6. 2018

Novi liki, družinske in poslovne skrivnosti, ki so postopoma kapljale na površino, so uspešno zaznamovali drugo sezono priljubljene serije Reka ljubezni.

Do njenega izteka se bo zgodilo še mnogo nepričakovanih preobratov, ki bodo še pred poletjem zaznamovali prehod v tretjo sezono. Priljubljena serija je dodobra zaznamovala tudi igralke in igralce, ki se s svojimi liki intenzivno družijo že dobro leto.

Karizmatična Lara Komar poudarja, da sta z Ireno z roko v roki prepluli prvi dve sezoni, pri čemer vznemirjenje ob pripravah na tretjo sezono ostaja enako kot v prvem hipu: "Pred enim letom sem spoznala Ireno. Pred enim letom sem se začela sprehajati po Krki, prvič stopila v penzion Božič in začela Tadeja imenovati Rok. Na začetku je bilo vse novo in vznemirljivo. Sedaj, po enem letu, ko se igralci, liki, tehnična ekipa in vsi, ki pri tem sodelujemo, že držimo za roke, je vse postalo skoraj domače, čeprav lahko rečem, da je zame vse še vedno vznemirljivo!"

Tudi Tadej Pišek ne ostaja ravnodušen, ko beseda nanese na dogajanje v zadnjem letu. "Medtem ko sva se z Rokom v prvi sezoni še nekako seznanjala, je v drugi že dobro zasidran v meni. Vseeno pa me kakšne njegove reakcije in mišljenje še vedno presenečajo, tako da dinamika med nama ostaja zanimiva. V drugi sezoni se je Rok posvetil zakonskemu življenju, kar je zanj ogromna sprememba. A čeprav se včasih ne znajde najbolje, njegova ljubezen do Irene ostaja brezpogojna." 

Foto: Igor Zaplatil, Dejan Nikolič