Renata Bohinc (ex Peterka): Spremenila je priimek

Renata Bohinc (ex Peterka): Spremenila je priimek (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
16. 11. 2012

Po nekaj mesecih zatišja je v javnosti zopet završala novica, da se nekdanji smučarski skakalec Primož Peterka in njegova žena Renata resnično ločujeta.

Čeprav so se tovrstne govorice prvič pojavile že februarja in nam jih je Renata takrat tudi potrdila, se par za ločeno življenje vseeno ni odločil, temveč jima je težave po tem, ko so Primoža zaradi izčrpanosti spreje­li v psihiatrično bolnišnico v Begunjah, uspelo razrešiti.

Družina je bila tako poleti znova srečna, velikokrat smo jih skupaj z otroki opazili v toplicah, avgusta sta zakonca odkrito spregovorila tudi za revijo Story in vse je kazalo na to, da se življenje vrača v ustaljene tirnice. Pred dnevi pa je nekdanja manekenka, danes mamica sina in dveh hčerk, na Facebookovem profilu svoj priimek po moževi strani spremenila nazaj v dekliškega, kar je seveda vzbudilo našo pozornost.

Ali je razlog za to morda odločitev, da se dokončno razhajata, smo preverili tudi pri Renati, ki pa nam je v šaljivem tonu pojasnila, da je pri njih doma vse v najlepšem redu. »S Primožem se ne ločujeva, priimka nisem spremenila zato, ker nisva več poročena, ampak je tako veliko lažje, saj me ljudje na Facebooku tako veliko težje najdejo in prepoznajo. Na spletu sem Renata Bohinc, v realnem življenju pa še vedno Peterka.«