Renata Bohinc iskreno o ljubezni, solzah in uspehu

Renata Bohinc je kot nekdanja manekenka in udeleženka lepotnih izborov strogo ocenjevala dekleta in bila nad njimi navdušena. (foto: Filip Kocijančič) Filip Kocijančič
29. 8. 2019

Slovenska manekenka Renata Bohinc je nedavno na svojem Instagram profilu iskreno spregovorila o vsem, kar ji je ležalo na duši.

"Tistim, ki so se mi smejali, hvala ... Brez njih ne bi jokala. Tistim, ki me niso mogli ljubiti, hvala … Brez njih ne bi spoznala prave ljubezni ... Tistim, ki so prizadeli moja čustva, hvala … Brez njih ne bi vedela niti, da jih imam ... Tistim, ki so me pustili, hvala … Brez njih ne bi spoznala sebe …. Tistim pa, ki so mislili da ne bom uspela … Njim se najbolj zahvaljujem … Ker brez njih ne bi niti poskusila," je pomenljivo zapisala Renata Bohinc in verjetno so se ob njenem zapisu številni zamislili in morda celo našli v določenih delih.

Renata na svojem Instagram profilu ne objavlja prav veliko, zato so njeni zapisi še toliko bolj zanimivi, ko se odloči delček svojega razmišljanja deliti s širno javnostjo.

Renata je bila nekoč uspešna manekenka, kasneje se je poročila s smučarskim skakalcem Primožem Peterko, s katerim ima tri otroke.