Renata Bohinc je izbrala samostoječe hlačne nogavice, ki so na njej videti hudooo seksi

23. 3. 2023
Deli
Renata Bohinc je izbrala samostoječe hlačne nogavice, ki so na njej videti hudooo seksi (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

Nekdanja manekenka se zdaj pogosto postavi pred objektiv v vlogi fotomodela, ob tem pa nastanejo nepozabni prizori.

Renata Bohinc je zagotovo dama, ki osvaja s svojim edinstvenim stilom. Ne podlega modnim zakonitostim, temveč se raje drži večne klasike s tistimi trendovskimi dodatki, ki ji lepo pristojijo. Tudi pri spodnjem perilu ni nič kaj drugače - zase zna izbrati tako, da je na njej kot ulito. To je zdaj pokazala, ko se je pred objektiv postavila v preprosti, daljši beli srajci in samostoječih hlačnih nogavicah, ki so brez pasu, saj se s pomočjo samolepilnih trakov na zgornjem robu lepo oprimejo nog.

Preberite še: Uf, ste že videli mamo Urške Hočevar (Čepin)? Zdaj je jasno, po kom je podedovala svojo lepoto! (obe sta huuudi)

"Odkrit pogled na življenje je največje darilo, ki si ga lahko podarite," je ob prizoru, ki je pritegnil nemalo pozornosti, odkritosrčno zapisala postavna mamica treh otrok. Seveda so bili njeni sledilci na Instagramu očarani in so jo takoj zasuli z lepimi besedami in številnimi komplimenti na njen račun. Marsikdo se tako kar ne more načuditi, da je njena postava po treh nosečnostih še vedno popolna, vitka in čvrsta.

Morda vas zanima: Kaaaj?! Dejan Krajnc je zdaj videti tako, s čisto drugačno pričesko ga marsikdo ne bi prepoznal, tudi mi smo debelo pogledali!

Renata je zraven obula črne, elegantne gležnjarje z visoko petko, ki optično še podaljšajo njene noge. Nič čudnega, da se številni ozirajo za njo in zagotovo ji ne manjka moške pozornosti, a sama o tej temi ne govori. Odkar sta se s Primožem Peterko razšla, je posvečena njunim trem otrokom, Gaji, Steli in Maju. Ti postajajo mladi ljudje in počasi stopajo po svojih poteh. Morda bo zdaj našla malce več časa zase in kdo ve ... Lahko se zgodi tudi nova ljubezen, kar bi ji iz srca privoščili. Do tačas pa bo zagotovo še osvajala s podobnimi prizori.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc (@bohincrenata)

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Košir iskreno o tem, kaj je počel po koncu kariere, družinskem življenju, ločitvi in sedanji partnerki Simoni ter treh otrocih, ki jih ima z nekdanjo partnerko Alenko. Več boste izvedeli v podkastu, vabljeni k ogledu.