Renata Bohinc očarala, videti je kot najstnica in leta se ji niti malo ne poznajo!

Renata Bohinc očarala, videti je kot najstnica in leta se ji niti malo ne poznajo! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
26. 3. 2021

Na tej fotografiji je videti kot vrstnica svojih hčera.

To je jasno že na prvi pogled, saj je njena koža napeta in gladka ter brez gubic. Ko je v družbi hčerk Stele in Gaje, marsikdo najprej pomisli, da so res videti kot vstnice, ne pa kot mama in hčerki.

Nekdanja manekenka ima za seboj tri porode in naravnost neverjetno je, da se ji ne poznajo neprespane noči, ki jih je ob treh otrocih zagotovo bilo kar precej. V vsakem primeru se zdi, da Renata po ločitvi uživa v svojem življenju, ki je nadvse izpolnjeno, saj naravnost cveti.

Ohranila je svoj duševni mir, kar se odraža na njenem obrazu in videzu. Renata in Primož Peterka sta se že pred časom razšla po 16 letih skupne poti, a očitno sta uspela ohraniti spoštljiv odnos ter iz svojih nesoglasij izvzeti otroke, ki so zrasli v odločne in prijetne mlade ljudi.

Zagotovo se marsikatera dama sprašuje, kako Renati uspeva ohraniti svojo vitalnost, a recept je jasen: dobri geni, zdrava prehrana, veliko gibanja in zdravi odnosi. Potem je uspeh na dlani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc🌼 (@bohincrenata)

Priporočamo