Renata Bohinc tega ne naredi prav pogosto: Pokazala je notranjost svojega čudovitega doma, ki je že praznično okrašen!

Renata Bohinc tega ne naredi prav pogosto: Pokazala je notranjost svojega čudovitega doma, ki je že praznično okrašen! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
2. 12. 2022

Včasih je osvajala modne piste, zdaj pa nadvse uživa v svojem domu, v katerem vedno vlada živžav.

Renata Bohinc ima s svojim nekdanjim soprogom Primožem Peterko tri otroke, ki odraščajo v mlade ljudi. Obe hčerki sta se že preizkusili v vlogi modelov in izkazalo se je, da sta prav tako fotogenični kot njuna lepa mamica.

A zdaj se počasi bliža tisti čas v letu, ko vsi nekoliko upočasnimo vsakdanji ritem in se bolj posvetimo okraševanju doma v pričakovanju prazničnih trenutkov. Tega so se lotili tudi pri Renati doma - in pokazala je, kako je vse skupaj potekalo.

Na Instagramu je objavila nekaj utrinkov notranjosti svojega doma in tudi to, kakšna smrečica letos krasi hišo. Ob tem je mogoče videti delček dnevnega prostora, kjer se vsi štirje še najraje zberejo, ko preživljajo skupne trenutke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc (@bohincrenata)

Moramo priznati, da se nam zdi končni rezultat nadvse očarljiv! Izbrali so belo smrečico in jo okrasili z bleščečimi kroglicami in zvezdicami v praznični in nepogrešljivi rdeči ter modri barvi.

Pod tako lepo okrašeno smrečico se bodo zagotovo znašla lepa darila, ki bodo prižgala dodatno veselje v očeh. Nič čudnega ni, da se vsi skupaj že zelo veselijo praznikov - morda jih bo pobelil sneg, kar bo pomenilo ukvarjanje z zimskimi športnimi radostmi. Pri njih doma namreč obožujejo šport in proste trenutke radi preživljajo v neokrnjeni naravi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc (@bohincrenata)