Renata Bohinc tega ne skriva, iskreno pove, kje je našla moč v najhujših življenjskih trenutkih in kdo ji je pomagal

Renata Bohinc tega ne skriva, iskreno pove, kje je našla moč v najhujših življenjskih trenutkih in kdo ji je pomagal (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
18. 4. 2022

Danes živi mirno življenje, v katerem na vso moč uživa, a vedno ni bilo tako.

Renata Bohinc je zagotovo oseba, ki jo marsikdo zelo spoštuje. V življenju je prestala marsikaj, tudi ločitev od Primoža Peterke, s katerim imata tri otroke. Zaljubila sta se, ko sta bila oba še zelo mlada, naletela sta na številne ovire, a vse zdaj je to za njima.

Renata ne skriva, da ji je marsikdaj bilo res težko - še posebej v obdobju, ko sta se s Primožem razhajala. V pogovoru za revijo Lady pa je zdaj razkrila, kje je našla svojo moč in kako se je spet postavila na noge.

"Otroci so rasli z vsem tem. Četudi sem jim poskušala čim več prihraniti, jim vsega nisem mogla. Po drugi strani pa: tudi takšno je življenje! In ravno trud za otroke mi je dajal moč v najhujših trenutkih, ko sem mislila, da se bom zlomila, pa se enostavno nisem smela. Glede na to, kaj vse smo dali skozi, ne bi mogla biti bolj ponosna nanje. Vsi trije so odrasli oziroma odraščajo v krasne, samostojne, samozavestne, srčne in ponosne mlade ljudi."

Vir: revija Lady