Renata Bohinc zapeljiva kot že dolgo ne, je med tistimi damami, ki ji TA barva noro dobro pristoji!

Renata Bohinc zapeljiva kot že dolgo ne, je med tistimi damami, ki ji TA barva noro dobro pristoji! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
20. 9. 2022

V objektiv ujet pogled pove več kot tisoč besed ...

Renata Bohinc, nekdanja manekenka, je še dandanes videti odlično. S Primožem Peterko ima tri otroke, a to se na njenem telesu (in videzu) niti malo ne pozna. Ravno nasprotno! Materinstvo ji odlično pristoji.

Preberite še: Heleni Blagne naročje greje TA lepotec, pokazala ga je svojim oboževalcem

V zadnjem času pogosteje objavlja svoje fotografije na Instagramu in z njimi vedno znova navduši sledilce. Kako jih tudi ne bi! Z eno od objav pa je res presegla samo sebe, saj je za fotografiranje izbrala elegantno črnino, ki se ji še kako lepo poda."Veliki izziv življenja je premagati meje znotraj sebe, jih odriniti tja, kamor še v sanjah ne bi pomislili, da je mogoče. Sergio Bambaren," je Renata zapisala ob prizoru, ki je navdušil številne.

Črna barva nekaterim damam odlično pristoji, saj dodatno poudari njihovo notranjo energijo - med njimi je zagotovo tudi Renata, ki je v oprijeti, elegantni črni majčki iz bleščečega materiala res kot prava fatalka. Nič čudnega ni, da je dobila veliko pozitivnih odzivov in všečkov. Deluje malce skrivnostno in nedosegljivo, njen globok pogled pa zagotovo pove več kot tisoč besed, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc (@bohincrenata)