Renata Peterka: Govorice so jo dotolkle

Vir: Story
23. 3. 2012

Odkar je v javnost prišla vest, da se nekdanji šampion v smučarskih skokih Primož Peterka in njegova žena Renata ločujeta, je par nenehno pod drobnogledom javnosti in tarča številnih komentarjev, tako pozitivnih kot negativnih.

Potem ko so Primoža zaradi psihičnih pritiskov sprejeli v bolnišnico, so se pojavile govorice, da Renata večino časa preživi s prijatelji, nazadnje pa se je govorilo tudi o ljubimcu, kar je mamico treh otrok popolnoma šokiralo.

Fotografije njenega domnevnega ljubimca Marjana so objavili tudi v reviji Nova, kamor naj bi kar od dveh virov prišla informacija, da naj bi se Renata z njim pogosto dobivala v njegovem lokalu v Medvodah, govorilo pa se je tudi, da naj bi njun odnos v zadnjih šestih mesecih postal bolj intimen, kar Renata odločno zanika.

''Marjan je moj prijatelj in nič drugega. Ni moj ljubimec ali v kakršnikoli drugi zvezi z mano, tako kot se govori, temveč je le moj dobri prijatelj, ki mi v teh težkih trenutkih stoji ob strani. Najin odnos temelji na prijateljstvu, tako kot imam trenutno ob sebi še nekaj takšnih bližnjih prijateljev in prijateljic, ki jim lahko zaupam in se z njimi lahko pogovorim ob kavi. Je eden izmed tistih, ki me poslušajo in razumejo, skupaj z njim in prijateljico so me ujeli na kavi, z družbo so me opazili tudi na Krvavcu in res ne razumem, zakaj so nekateri ljudje tako škodoželjni,'' pove Renata in doda, da je Marjana spoznala pred dvema mesecema, da ga Primož v tem času še ni imel priložnosti spoznati in je mogoče ravno to razlog, da je zaradi novega človeka v njenem življenju prišlo do napačnega sklepanja.

Več v reviji Story.

Nova Story že v prodaji

Story