Renata Peterka in Marjan Šipec: Zveze ne skrivata več!

Vir: Lea
21. 3. 2012

Potem ko smo pred tednom dni ujeli Renato Peterka na zabavi v kranjskem nakupovalnem centru, so v ponedeljkovi reviji Nova razkrili tudi ime domnevnega Renatinega novega ljubimca. Mi ga potrjujemo. Ime mu je Marjan Šipec.

Marjan Šipec, podjetnik iz Češnjevka pri Cerkljah, ki je pred časom vodil podjetje za prodajo rabljenih vozil, v lasti pa ima tudi lokal Kocka v Medvodah, je moški, s katerim naj bi se Renata dobivala že dolgo. Po naših informacijah že več kot pol leta, Marjan pa je hote ali nehote, v opojih alkohola, v soboto vse trditve tudi potrdil. Pa ne le eni osebi, ampak celotnemu avtobusu potnikov, ki se je vračal iz Planice, kraja, kjer je nekoč kraljeval zdaj zlomljeni skakalni as Primož Peterka.

“Marjana sem z Renato že večkrat opazil v naših koncih,” nam pove eden od potnikov na avtobusu. “Tokrat pa je bil Šipec z drugimi dekleti, Renate ni bilo med njimi. Je bil pa vseeno glasen, malo jim je pihal na dušo, potem pa ga je njegov kolega zbodel, češ, kje ima svojo. Takrat se je najprej začel hvaliti, da ima najboljšo babo, ki doma čuva otroke, on pa se lahko okoli zabava,” nam pove naključni sopotnik na avtobusu, ki je ujel tudi, kako se je Marjan večkrat pohvalil, da je Renata poskočna, živahna in na sploh huda bejba.

“Saj so mu vmes še rekli, naj se neha hvaliti in da le išče pozornost, a ni prenehal vse do Vogelj, kjer pa smo bili vsi presenečeni, ko smo na koncu poti zagledali Renato, ki je čakala nanj. Takrat pa je bilo očitno dovolj, saj so ljudje na avtobusu začeli vpiti buuuu in žvižgati, tako da sta se kar hitro pobrala in odšla,” nam je še povedal naš vir.

“Sicer pa je bil Marjan tudi do deklet dokaj nadležen, saj je eni od njih že v smeri proti Planici pihal na dušo na vso moč, Primoža pa je večkrat žaljivo, ko je govoril o njem, imenoval kar Penzl,” smo še izvedeli od ene od deklet, ki so bile na omenjenem avtobusu.

Več v prispevku Na avtobusu iz Planice: Renata Peterka ima že pol leta drugega

Priporočamo