Renata Peterka: Pridno kelnari

Vir: Lea
20. 7. 2012

Več kot očitno so se negativne strasti med zakoncema Peterka umirile. Potem ko je Primož Peterka prišel iz bolnišnične oskrbe, slišimo namreč iz Kranja same lepe novice. Veliko več volje do življenja pa ima po pričevanju naših virov tudi njegova žena Renata.

Z Renato je dan lepši

"Renata je že takrat, ko je Primož odšel v Begunje, našla delo. Pa tudi sicer, saj nikoli ni visela doma in gledala v zrak," nam pove naš vir, ki opiše Renato kot pridno in delavno. Tudi mi vemo, da je večkrat delala in pomagala na že večkrat omenjeni stojnici s cvetjem v Ljubljani, delala pa je tudi dolgo časa kot prodajalka v Adidasovi trgovini v nakupovalnem središču v Kranju.

"Zadnje mesece Renata pridno dela, skoraj vsak dan, v kavarnici v Stražišču pri Kranju, in večina nas, ki redno pri njej pijemo kavico, smo prav zadovoljni z njo. Renata je prijazna in nasmejana natakarica, ki vedno poskrbi, da se gostje dobro počutijo. Je ena tistih, ki naredi fantastično kavo, vedno, če ima le čas, pokramlja z nami in dan se ob njenem nasmehu začne veliko lepše," nam je zaupala stalna stranka Biro Caffeja v bližini Kranja, kjer pridna mamica, ne glede na to, ali je zgodaj zjutraj ali pozno zvečer, očitno dobro opravlja svoje delo.

Večkrat tudi Primož

Renata, ki v kavarnici dela že kar nekaj mesecev, je očitno s svojim Primožem, tudi o tem smo že pisali, spet našla skupni stik. "Primož se večkrat ustavi v lokalu in spije kakšno kavico. Včasih sam, včasih s kakšnim prijateljem, vedno pa povsem brez alkohola, kar je zelo pohvalno. Velikokrat smo že videli, kako mu je ob odhodu Renata prilepila tudi poljubček in priznam, čeprav smo mu malo 'fouš', se nam zdi dobro in lepo, da sta spet našla skupno pot. Tudi Renati se pozna na očeh, da je veliko srečnejša, kot je bila, ko je začela delati in je bil Primož v bolnišnici. Prav prijetno je vse skupaj opazovati," nam je še zaupal Renatin zgovorni 'kofetkar', zaradi katerega smo naredili nekaj fotografij pridne mamice, ki se očitno bori ne le za svojo družino in ljubezen, pač pa tudi za dobrobit in blagostanje družine Peterka.

Priporočamo