Renato in Tamara (Ljubezen po domače) že izbirata poročni obleki!

Renato in Tamara (Ljubezen po domače) že izbirata poročni obleki! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
11. 2. 2019

Simpatičen parček druge sezone Ljubezni po domače Tamara Korošec in Renato Lužar bosta poleti skočila v zakonski stan. 

Zaljubljenca, ki sta prebrodila že kar nekaj težav, sta pred časom posvojila domačega ljubljenčka, psička Blackyja, poleti pa bosta storila nov veliki korak v zvezi. Zazvonili bodo namreč poročni zvonovi. Tamara je pred dnevi na družabnem omrežju objavila fotografijo v poročni obleki in s tem dala vedeti, da so priprave na poletno poroko v polnem teku.

“O poroki sem sanjala že kot majhna deklica, najprej sem gledala risanke s princeskami, potem pa oboževala romantične filme,” nam je zaupala Tamara, ki je povsem zatopljena v poročne priprave. Po objavi fotografije je namreč prejela številne nasvete in ponudbe fotografov in organizatorjev porok. Zaročenca sta sicer z načrtovanjem šele na začetku. Nekaj idej o tem, kakšno poroko si želite, že imata, sicer pa bosta v naslednjih tednih stopila v akcijo.

“Poletje se bliža. Imava že neuradni datum, tam proti koncu julija. Na kmetiji je namreč poleti veliko dela, midva pa ne bi rada poroke organizirala tako na hitro,” nam zaupa Tamara. Želita si poroke na gradu. Ker Tamara prihaja s štajerskega konca, se spogledujeta z okolico Ptuja. Všeč pa jima je tudi ideja, da bi se na kraj poroke pripeljala s pravljično kočijo. Cenita tradicijo, zato bosta poleg civilne poroke stopila še pred cerkveni oltar.

“Poroka nama resnično veliko pomeni. Tako meni kot tudi Renatu,” pove temnolaska, ki je prav zaradi cerkvene poroke opravila vse zakramente, saj si je že od nekdaj želela svojo ljubezen kronati tudi pred oltarjem. Renato je vse vajeti, kar se načrtovanja poroke tiče, prepustil svoji Tamari, saj je zadovoljen, če so njene želje lahko uresničene.

Včasih se sicer nekoliko pritožuje, češ da komplicirata, a to ni za ženine nič neobičajnega. V načrtovanje poroke sta zaročenca vpletla tudi starše. “Poročiš se le enkrat, če je partner pravi. Zato mora biti poroka popolna ali pa je ni,” zaključi Tamara.

Besedilo: N. A. // Fotografiji: Igor Zaplatil, osebni arhiv

Priporočamo