Renato Lužnar iz Ljubezni po domače dekletom dejal: "Kaj pričakuješ od moškega v postelji?"

Renato Lužnar iz Ljubezni po domače dekletom dejal: "Kaj pričakuješ od moškega v postelji?" (foto: POP TV) POP TV
26. 3. 2018

V tokratni oddaji resničnostnega šova Ljubezen po domače je verjetno daleč največ pozornosti vzbudil Renato Lužnar, ki je dekletom postavil nemalo predrznih vprašanj.

Renato si je zaželel, da bi se z dekleti srečal ob bazenu, one pa so se morale druga za drugo, kot manekenke, sprehoditi do njega. Lepotice so potrpežljivo odgovarjale na njegova žgečkljiva vprašanja, vse skupaj pa je šlo pri dveh dekletih malo čez rob.

Renata je med drugim zanimalo, kaj pričakujejo od moškega v postelji, ali so varale bivšega, pa če bi rajši bile kuharice ali ljubice. Med vsemi dekleti je bila najbolj sproščena Tamara, ki je vprašanja niti niso tako zelo motila, Nika in Lara pa sta bili povsem drugačnega mnenja in sta mu dali na koncu košarico.

"Ko je začel s temi neumnimi vprašanji, sem se odločila, da jaz pa tega ne rabimm" je dejala postavna Nika, podobno pa misli tudi Lara, ki se je prav tako odločila, da se ne misli boriti zanj. "Sem pa že raje kuharica, kot pa ljubica," je bil njen odziv. Dekleti sta ga tako kar sami od sebe zapustili in tako prepustili priložnost ostalim.

Ste gledali šov Ljubezen po domače? Se vam zdi, da je šel Renato morda predaleč?