Renato Lužar (Ljubezen po domače): Dekleta ga zapuščajo razočarana!

Renato Lužar (Ljubezen po domače): Dekleta ga zapuščajo razočarana! (foto: Pop Tv) Pop Tv
27. 3. 2018

Renato Lužar je dobil košarico kar od dveh deklet, Lare Rozman in Nike Pirih Mutvar. Po tem, ko so dekleta oblekle kopalke ter se sprehodile do Renata, kot bi bile na modni pisti, so sledila vprašanja, s katerimi je Renato želel od deklet izvedeti, ali bi bile raje ljubice ali kuharice, kaj pričakujejo od moškega v postelji, ali so varale svoje bivše partnerje ...

Dekleti sta nam v pogovoru zaupali, kaj si mislita o Renatu in kako na vse skupaj gledata sedaj, ko sta oddajo Ljubezen po domače zapustili.

Lara Rozman

20-letna študentka wellnesa je bila med vsemi dekleti nad vprašanji, ki jih je postavljal Renato, še najbolj šokirana.

»Prijavila sem se zaradi tega, ker sem želela spoznati, kako vse skupaj poteka. Oddaje v preteklosti nisem spremljala, zato je bilo zame to nekaj novega. Televizije ne gledam dosti, saj svoj prosti čas raje posvečam svojim dejavnostim. Na sodelovanje v oddaji gledam kot na eno novo izkušnjo. Pri tovrstnih oddajah me najbolj moti to, da ljudje v njih iščejo samo negativnost, dramo. Do neke mere je to razumljivo, a vseeno bi moral vsak imeti neko mejo.«

Ko se je prijavila k sodelovanju, Renata ni poznala. Že kot majhna deklica se je želela poskusiti v drami, a ji je žal njena trema to do sedaj onemogočala. V šovu je tako videla tudi priložnost, da se morda znebi svoje treme in se je zato vanj tudi prijavila. Nekako v smislu, prijetno s koristnim.

»Moje mnenje o Renatu ni ravno najlepše. Morda sem malce staromodna, a še vedno mislim, da bi se fant moral potruditi za punco. Renato ni ravno zgovoren. Poskusila sem komunicirati z njim o konjih, a videla, da ni znal kaj dosti povedati o tem. Zelo je zadržan, zaprt. Najbolj me je zmotilo, da ni z ničemer pokazal interesa, da bi katero izmed deklet sploh osvojil. Vprašanja pri bazenu so bila pa pika na i. «

Tudi dekleta pri medsebojnih pogovorih so delila mnenja, da bi se Renato resnično moral potruditi, da bi katero osvojil. Renatova ravnodušnost pri tem jih je vse, razen Tamare, odbila.

»Renato je kot knjiga, ki se jo da hitro prebrati, a mi vsebina ni bila všeč!«

Lara pravi, da fanta ne bo iskala, ker bo tako ali tako prišel sam, ob pravem času in ob pravem trenutku.

Nika Pirih Mutvar

Nika Pirih Mutvar je v resničnostnem šovu sodelovala prvič. Dogajanje v medijskem prostoru ji sicer ni tuje, saj je hči bolje poznanega Mira Mutvarja, člana in vodja skupine The Drinkers.

V oddajo se je prijavila predvsem iz radovednosti in po želji, da bi doživela nekaj novega. Kot je dejala že pred pričetkom oddaje, je želela spoznati zanimivega, sproščenega in nezadržanega fanta. Na žalost tega ni našla. Zato se je odločila, da oddajo Ljubezen po domače zapusti.

»Ko sem Renata bolje spoznala, sem ugotovila, da ni po mojem okusu. Preveč je sramežljiv, po drugi strani pa postavlja neumna vprašanja. Čim sva se začela pogovarjati, se je takoj ustrašil. Želel je dajati vtis samozavestneža, vendar je kmalu samozavest skopnela. Ob bazenu se je obnašal kot, da smo reklamni eksponat. Popolnoma mimo!«

Trenutno ne razmišlja o fantih, saj se je posvetila šolskim obveznostim. »Pustimo času, čas.«

S kakšnim načinom bo Renato osvajal dekleta v prihodnje, bomo lahko vsi skupaj videli v oddaji Ljubezen po domače. Upajmo, da bo svoj odnos spremenil in tako morda celo uspel pri dekletih popraviti svoj vtis, ki ga je na njih napravil do sedaj.

Mutvar

Aleš-Rod, foto: POP TV